Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Loredana, diva-cameleon, răspunde controverselor legate de noua piesă. A treia colaborare cu floarea cântăreţilor de manele

Este în top de mai bine de trei decenii şi asta pentru că nu se mulţumeşte niciodată cu puţin şi nu îi este teamă să fie altfel. Loredana se transformă în ton cu vremurile, chiar dacă asta poate stârni controverse. Ca dovadă, ultima melodie lansată în urmă cu două zile. Urmăriţi în exclusivitate la Observator un interviu cu diva-cameleon.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 21:42

Vezi și

Iubeşte viaţa, muzica şi face totul cu pasiune. La 51 de ani, Loredana simte că nimic nu poate sta în calea creativităţii şi optimismului debordant. 

Loredana Groza: Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri.

Şi asta naşte controverse. La fel ca cea mai nouă melodie a artistei, lansată în urmă cu doar două zile. Loredana a colaborat, pentru a treia oară, cu floarea cântăreţilor de manele din România.

Loredana Groza: Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul.

Pe acelaşi subiect

Artistei îi place să se diferenţieze de mulţime

În timp ce unii au îndrăgit schimbarea, alţii au criticat-o aspru. Loredana însă nu se dezminte şi adoră să fie diferită.

Loredana Groza: Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen.

Iar muzica este pentru ea cel mai bun medicament, un leac împotriva depresiei şi singurătăţii. 

Loredana Groza: Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină.

Primul concert de anul acesta a fost o mare fericire. Şi o onoare să fie pe scena Ateneuuil Român . 

Loredana Groza: A fost foarte, foarte, foarte frumos! E un semn bun şi mă bucur tare mult că ne trezim aşa la viaţă şi începem din nou să cântăm, să luăm contactul cu fanii noştrii, cu publicul. O să scot un album, lucrez la albumul ăsta. 

Cerul este limita. Loredana speră să recupereze timpul pierdut în pandemie şi concertul anulat de la Sala Palatului. Ce ştim sigur este că, în stilul propriu, ne va surprinde de fiecare dată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV. Loredana, diva-cameleon, răspunde controverselor legate de noua piesă. A treia colaborare cu floarea cântăreţilor de manele