Antena Meniu Search
x

Video Cum le răspunde Loredana celor care o critică după colaborarea cu zece cântăreți de manele

Loredana pare că a "rupt" YouTube-ul cu melodia "Fericire", lansată în colaborare cu maneliști de top din România. În nici două zile, piesa a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări. Nu lipsesc însă controversele și nici comentariile răutăcioase.

la 24.04.2021, 18:14
Cum le răspunde Loredana celor care o critică după colaborarea cu zece cântăreți de manele - Facebook

Melodia lansată joi, 22 aprilie, a urcat pe locul 8 în trending la nivel internațional, o premieră în istoria muzicii românești. De "vină" pentru asta este nimeni altul decât Costi Ioniță, cel care a gândit colaborarea Loredanei cu maneliștii Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Baboiash, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

Despre preformanța obținută cu piesa "Fericire" Loredana a scris și pe pagina ei de Facebook:

"Number 8th worlwide First time ever 4 a romanian song. Prima oara in istoria muzicii romanesti. #Fericire #BunaDimineata", este mesajul pe care l-a transmis artista, ieri, pe pagina de socializare.

"Ai stricat tot ce ai muncit și ai realizat in muzica românească"

Nu lipsesc însă controversele și nici comentariile răutăcioase.

Nu toată lumea este încântată de noua piesă a artistei din Onești, multe dintre mesajele postate pe rețelele de socializare fiind mai puțin prietenoase.

"Unfollow cand ai puțin timp pentru tine, analizează-ți evoluția din punct de vedere muzical, acum ești undeva într-o prăpastie. Unde ai fost și cu cine ai ajuns sa te asociezi...nu am o problema cu manelele, dar "melodia" e groaznica.Unde sunt versurile cu sens?"

"România este toata manelizata"

"Absolut corect! Si nu e hate! Pentru popularitate si like-uri te-ai deprofesionalizat.....din interpreta ai devenit “gurista“ si te-ai “reinventat” in pitipoanca! Iar tinutele din acest videoclip sunt total inadecvate in tot contextul acestuia. Pacat!"

"Serios, cu manelisti?! Si ar trebui sa fim mandri cu asa ‘artisti’ de renume"

"Prima oară in istoria muzicii românești! ...manele , manele! Asta e România! Am intrat și suntem bine reprezentați, Jadore, costi Ionita ... o sa știe o lume întreaga manele=România!"

"Aceasta nu e o melodie, e o mizerie în care nu știm ce cauți. Absolut dezamăgitor, mult, mult, mult prea jos. Mai gândește-te și revino-ți!"

"Trebuie sa iei in considerare că oamenii care te cunosc s-au uitat la videoclip necrezand că este posibil așa ceva. Parada maneliștilor orchestrată de zeița indiana Lori. Șocant....dar, într-un fel, asta ai făcut mereu de-a lungul carierei. So, de asta ești pe locul 8....nu pentru emoția transmisă, nu pentru mesaj....nimic artistic....doar o curiozitate... inferioară. Felicitări, se pare că ești mândră!"

"Mai Loredana, de ce ne faci asta? Nu e vorba de genul muzical, nici macar de oamenii cu care te-ai asociat. E vorba de calitatea muzicii! Ai vazut ca sunt 35 - 40 de cuvinte in toata melodia? Ce muzica e asta? Unde 13 oameni repeta aceeasi strofa si despart in silabe 3 cuvinte pe ritm? Nu crezi ca e prea mult? Si poze dezbracata si "melodii" josnice?"

"Ai stricat tot ce ai muncit și ai realizat in muzica românească! Felicitări, ne-ai dezamăgit".

Cum le răspunde Loredana celor care o critică

Valul de revoltă și mesajele acide au primit un răspuns elegant din partea Loredanei. Artista le transmite celor care o critică că "muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă" și că, de fiecare dată, a cântat cu plăcere "orice gen muzical".

"Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap...reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina", a scris Loredana pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum le răspunde Loredana celor care o critică după colaborarea cu zece cântăreți de manele