Antena Meniu Search
x

Video Loredana a vorbit despre piesa lansată alături de 10 cântăreţi de manele: Am găsit reţeta unui nou gen muzical, este un fel de reggaeton românesc

Cea mai nouă piesă a Loredanei, cântată în colaborare cu 10 artişti de manele şi produsă de Costi Ioniţă este number one în trendingul românesc de pe Youtube. Ba mai mult, este pe locul 8 în trendingul mondial, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria muzicii româneşti. Loredana a fost prezentă în platoul Observator pentru a ne povesti mai multe detalii despre acest proiect muzical.

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 14:39

Vezi și
  • Piesa Loredanei, record în istoria muzicii româneşti
  • Noua piesă a Loredanei, peste patru milioane de vizualizări

Regina muzicii româneşti, cum este numită, a acceptat provocarea de a colabora cu 10 dintre cei mai în vogă cântăreţi de manele români.  Acelaşi hit a împărţit şi lumea în două din cauza sau datorită asocierii neaşteptate, spun unii. Cert este că cele două piese cuprinse în acelaşi clip au fost create, ca să ne aducă un strop de culoare, după această perioadă grea. 

Loredana: E foarte frumos să văd că după atâţia ani, de când am început să cânt, sunt în continuare iubită şi apreciată de marele public. Şi asta pentru mine este cel mai frumos dar. Muzica trebuie să aducă bucurie, trebuie să aducă fericire şi trebuie să inspire. Cred că toţi cei care au o reacţie negativă la lucrurile care sunt noi, neaşteptate, poate puţin şocante trebuie să îşi aducă aminte că eu am început acest trend cu foarte mulţi ani în urmă. Nu este prima oară când colaborez cu artişti din alte genuri muzicale. Am făcut colaborări cu B.U.G. Mafia când hip-hop-ul era în underground, am colaborat cu taraf de lăutari, apoi Agurida în anii 2000, cu Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu. Nu e prima oară când încerc să transmit un mesaj tuturor românilor. Nu trebuie să judecăm oamenii după culoarea pielii, după originea lor, ci după valoarea lor ca artişti, ca muzicieni. Faptul că sunt alături de aceşti minunaţi cântăreţi este şi pentru mine este o onoare şi sper că şi pentru ei. Chiar dacă ei nu au ştiut că eu voi apărea în acest proiect. A fost o surpriză. 

Piesa a depăşit deja 4 milioane de vizualizări pe Youtube

Loredana: Mă bucur că o piesă românească a ajuns în topurile internaţionale. Este o bucurie extraordinară, mai ales că este o piesă în limba română, ceea ce face ca limba noastră să răsune peste tot şi este un nou gen. De fapt, nu este o manea cum au catalogat-o foarte mulţi oameni. Este un nou gen. Este un fel de reggaeton românesc. Cred că putem să spunem că am găsit reţeta unui nou gen muzical.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Loredana a vorbit despre piesa lansată alături de 10 cântăreţi de manele: Am găsit reţeta unui nou gen muzical, este un fel de reggaeton românesc