Antena Meniu Search
x

Expoziție de haine românești în inima Parisului

La Săptămâna Modei de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, designerii români joacă un rol important în acest an. Colega noastră, Andreea Gherasim, se află alături de ei în exclusivitate pentru Observator.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 02.03.2019, 16:01

La Săptămâna Modei de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, designerii români joacă un rol important în acest an. Colega noastră, Andreea Gherasim, se află alături de ei în exclusivitate pentru Observator.

Prezentarea românească a avut loc într-unul din cele mai frumoase palate din Paris, Palatul Behague.

Evenimentul, organizat de Federația Română de Design și Accesorii, s-a bucurat, de un real succes. Colecțiile designerilor români Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Alexandru Raicu, Norina Stoica, Kiki Dumitrescu, Alda Ciceu, Atelier Bobar și Balisarda au fost apreciate de sute de oameni.

Catalin Botezatu a deschis seara cu colectia "Animal Instinct", o colectie dominata de eleganta opulenta a tesaturilor animal print, accesorizata cu coafuri din globurii de par auriu si pene, realizate de Laurent Tourette si machiaje construite cu migala de Mirela Vescan.

Cătălin Botezatu la Paris

Colecția Clarei Rotescu a fost una “all black” și a imaginat o grădină înflorită în inima nopții. Pentru Clara, este deja tradiție să fie pe podium alături de designeri din toată lumea, dar și ca hainele sale să fie regăsite în marile magazine de pe glob.

Clara Rotescu și o creație a sa

Norina Stoica a ales să prezinte show-ul pe muzica trupei Queen, un moment indelung apreciat de publicul spectator. Atelier Bobar si Alda Ciceu au mers pe tinute de seara delicate si fine, foarte feminine, pline de rafinament.

Tanarul designer Alexandru Raicu a expus colectia "Requiem" de inspiratie Funeral Chic, toamna - iarna 2020,  rochii de seara glamour, a folosit, catifea matlasata cu cristale, iar Kiki Dumitrescu a prezentat pe podiumul de la Paris o colecție luxuriantă, pentru femeile puternice.

Seara s-a încheiat cu un recital deosebit al tenorilor Ianna Novac și Octavian Dobrota.

Model la prezentarea românească

Până pe 4 martie, creațiile designerilor români pot fi admirate la Hotelul Ritz din Paris, o performanță unică pentru țara noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Expoziție de haine românești în inima Parisului