Antena Meniu Search
x

FABULOS! Câți bani va primi clanul Kardashian pentru un nou contract cu televiziunea E!

Clanul Kardashian şi-a reînnoit colaborarea cu televiziunea E!, printr-un acord de zeci de milioane de dolari.

Clanul Kardashian şi-a reînnoit colaborarea cu televiziunea E!, printr-un acord de zeci de milioane de dolari.

Membrii familiei Kardashian au semnat un nou acord multianual în valoare de zeci de milioane de dolari, care va fi valabil până în anul 2020, informează hollywoodreporter.com.

”Am sărbătorit recent împlinirea a 10 ani de la lansarea programului «Keeping Up With the Kardashians» la E! Am difuzat 13 sezoane de succes din această franciză, precum şi 11 spin-off-uri, iar cel de-al 14-lea sezon are un început promiţător”, a spus un purtător de cuvânt al postului de televiziune deţinut de NBCUniversal.

”Suntem foarte mândri de colaborarea noastră cu familia Kardashian, care rămâne o parte importantă din familia E! Suntem nerăbdători să ne continuăm colaborarea pentru mulţi ani de acum înainte”, a adăugat acesta.

Potrivit unei surse din interiorul televiziunii E!, acordul este valabil până în 2020 şi ar fi estimat la mai puţin de 100 de milioane de dolari, deşi tabloidul TMZ a menţionat suma de 150 de milioane de dolari.

După debutul din 2007, serialul fără scenariu ”Keeping Up With the Kardashians” a trecut de la episoade cu durata de o jumătate de oră la episoade cu durata de o oră, şi au fost lansate mai multe spin-off-uri, precum: ”Kourtney and Kim Take Miami”, ”Kourtney and Khloe Take Miami”, ”Kourtney & Kim Take the Hamptons”, ”Khloe & Lamar”, ”Dash Dolls”, ”I Am Cait”, ”Rob & Chyna” şi ”Life With Kylie”.

Dincolo de aniversarea de un deceniu, show-ul va sărbători, duminică, cel de-al 200-lea episod.

Cel mai recent, familia Kardashian şi-a reînnoit contractul cu E! în 2015. 

În ultimii ani, televiziune prin cablu şi-a îmbogăţit grila cu seriale bazate pe scenarii (”The Royals”, ”The Arrangement”) şi a lansat câteva francize fără scenarii, precum ”Total Divas” şi ”WAGS”. Show-ul ”Keeping Up With the Kardashians” rămâne unul dintre cele mai apreciate programe ale televiziunii E!.

În afară de ”imperiul” din televiziune, care include şi show-ul ”Revenge Body With Khloe Kardashian”, difuzat de E!, familia Kardashian deţine mai multe linii vestimentare şi de produse cosmetice, precum şi o serie de magazine numite ”Dash”, care au fost promovate intens în reality show-urile lor.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » FABULOS! Câți bani va primi clanul Kardashian pentru un nou contract cu televiziunea E!