Antena Meniu Search
x

Filme 2018. The Wanderers, thriller românesc cu Armand Assante care vânează spirite, apare la cinema. Povestea din spatele personajului spusă de celebrul actor

The Wanderers, vânătorul de spirite va intra in cinematografe zilele acestea şi ni-l aduce din nou într-un film românesc pe Armand Assante.

Vezi și

Spiritele rele au luat-o razna şi bântuie un castel din Transilvania. Dar exista un om care le poate trimite la culcare, pe lumea cealaltă. Iar acesta este un vânător de spirite venit tocmai din Statele Unite ale Americii. Acesta este subiectul unui thriller românesc făcut ca la carte, dar după cartea cu reţete americane. The Wanderers, vânătorul de spirite va intra in cinematografe zilele acestea şi ni-l aduce din nou într-un film românesc pe Armand Assante.

Louis Moudon a venit tocmai din New Orleans ca să aducă din nou pacea în Castelul Zalesky şi să elucideze o cumplită crimă care a avut loc acolo, aşa sună thriller-ul românesc care va debuta pe lista de filme 2018.

Armand Assante, actor:

Louis este un om care crede cu adevărat în ceea ce face.

Pe acelaşi subiect

Armand Assante a construit aceste personaj cu mare grijă. Accesoriile purtate de vânătorul de spirite au fost aduse de actor chiar din New Orleans. Deşi mărturiseşte că nu crede în vampirii care beau sânge, crede însă că există vampuri energetici. 

Armand Assante, actor:

Da, cred în energii. Cred că oamenii pot să îi atace energetic pe alţii, psihologic. Cred că sunt mulţi vampiri energetici în Univers. 

Armand Assante are o dragoste veche pentru România şi cinematografia românească, încă de când a jucat în California Dreamin a regizorului Cristie Nemescu. 

Armand Assante, actor:

E o ţară magnifică, foarte frumoasă. A trecut printr-o istorie foarte complexă, înspăimântătoare în ultima sută de ani. Dar evoluează în fiecare zi. Am văzut schimbări imense faţă de acum 18 ani când am venit prima dată aici.

Şi nu a ezitat să guste câte ceva şi din ce fac românii prin bucătărie.

Ce îl amuză însă este confuzia pe care o fac străinii între Vlad Ţepeş şi Dracula, personajul lui Bram Stoker. 

Pe dorinţa de mistere şi adrenalină a publicului mizează şi filmul The Wanderers - vânătorul de spirite. 

Armand Assante, actor:

Filmul a fost deja prezentat la două festivaluri, iar publicul a fost pur şi simplu fascinat. Cred că nici nu l-au judecat ca pe un film românesc, ci pur şi simplu ca pe un film. Şi erau lipiţi de ecran. 

The Wanderers, vânătorul de spirite, îl puteţi vedea la cinema de săptămâna aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Filme 2018. The Wanderers, thriller românesc cu Armand Assante care vânează spirite, apare la cinema. Povestea din spatele personajului spusă de celebrul actor