Antena Meniu Search
x

Filme 2018. Rampage, locul 1 şi în box office-ul românesc. Alte cinci premiere au avut încasări record

Filme 2018. Rampage: Scăpaţi de sub control” a ajuns pe locul 1 şi în box office-ul românesc, top în care s-au clasat şi alte cinci premiere ale weekendului.

Rampage, locul 1 şi în box office-ul românesc. Alte cinci premiere au avut încasări record
Rampage, locul 1 şi în box office-ul românesc. Alte cinci premiere au avut încasări record - Hepta.ro

Filme 2018. 'Rampage: Scăpaţi de sub control' a ajuns pe locul 1 şi în box office-ul românesc, top în care s-au clasat şi alte cinci premiere ale weekendului.

Filmul Rampage: Scăpaţi de sub control, cu Dwayne Johnson în rol principal, regizat de Brad Peyton, a ocupat primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care cinci filme au debutat între primele zece poziţii. Filmul lui Peyton a generat încasări de 886.116 de lei şi a fost vizionat de 38.514 de spectatori, potrivit cifrelor de la Cinemagia.

Pe locul secund în clasamentul românesc s-a plasat comedia Interzis la... sex/ Blockers, cu John Cena în distribuţie. Filmul a generat încasări, în primul weekend de la premieră, de 563.745 de lei şi a fost vizionat de 27.743 de spectatori.

Drama horror Fără zgomot!/ A Quiet Place, regizată de John Krasinski, care joacă în film alături de soţia lui, Emily Blunt, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 331.132 de lei şi 16.541 de spectatori.

Documentarul România neîmblânzită, regizat de Tom Barton-Humphreys şi narat de Victor Rebengiuc, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, după ce a generat încasări de 237228 de lei şi a fost vizionat de 14.451 de spectatori.

Pe locul al cincilea s-a plasat animaţia live action Peter iepuraşul/ Peter Rabbit, în coborâre patru locuri, după trei săptămâni de la lansare. Lungmetrajul a generat încasări de 217.763 de lei şi a fost vizionat de 12.189 de spectatori.

Filmul SF Ready Player One: Să înceapă jocul al lui Steven Spielberg a coborât patru locuri, după al treilea weekend de la premieră, după ce a generat încasări de 142415 de lei şi a fost vizionat de 6.329 de spectatori.

După cinci săptomâni de la premiera românească, Tomb Rider: Începutul, cu Alciia Vikander în rol principal, a generat încasări de 82.927 de lei.

Animaţia Albinuţa Maya 2/ Maya the Bee: The Honey Games a coborât trei locuri, până pe opt, după ce, în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 61.637 de lei şi a fost vizionată de 3.344 de spectatori.

Red Sparrow, cu Jennifer Lawrence în rol principal, s-a clasat, după al şaptelea weekend de la premieră, pe locul al nouălea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 50.249 de lei şi 2.250 de spectatori.

Lungmetrajul de animaţie Cu drag, Van Gogh/ Loving Vincent, nominalizat la premiile Oscar de anul acesta, a debutat pe locul al zecelea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 48156 de lei şi a fost vizionat de 3.881 de spectatori.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Filme 2018. Rampage, locul 1 şi în box office-ul românesc. Alte cinci premiere au avut încasări record