Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO: Brad Pitt, apariţie INCENDIARĂ pe covorul roşu alături de actriţa Marion Cotillard

La o zi după prima apariţie publică de la anunţarea divorţului, actorul Brad Pitt şi-a făcut curaj şi a participat şi la primul eveniment monden oficial. Astfel, vedeta americană a fost prezentă, miercuri seară, pe covorul roşu, la premiera filmului Allied, la Los Angeles.

La o zi după prima apariţie publică de la anunţarea divorţului, actorul Brad Pitt şi-a făcut curaj şi a participat şi la primul eveniment monden oficial. Astfel, vedeta americană a fost prezentă, miercuri seară, pe covorul roşu, la premiera filmului Allied, la Los Angeles.

Brad Pitt (52 de ani) a apărut pe covorul roşu alături de partenera sa din film, Marion Cotillard, despre care presa a speculat că ar fi fostmotivul despărţirii de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu i-a evitat pe fani și chiar s-a oprit pentru a da autografe și a face poze cu fanii care-l adoră, mulţumindu-le pentru sprijinul acrodat în toată această perioadă.

"Este chiar drăguţ, toţi au fost foarte buni cu mine. Le mulţumesc pentru sprijin", a declarat actorul.

Veştile bune au continuat pentru Brad Pitt, actorul american fiind achitat de acuzaţia de abuz contra minorilor, în urma unui presupus comportament abuziv al starului faţă de unul dintre fiii lui.

Starul hollywoodian a cooperat pe deplin cu reprezentanţii Departamentului pentru Protecţia Copilului şi Servicii Sociale din Los Angeles (DCFS), care nu au descoperit nicio infracţiune comisă de actor, potrivit unei surse, care a preferat să îşi păstreze anonimatul.

După ce a fost achitat de acuzaţia de abuz de către DCFS, Brad Pitt s-a prezentat la tribunal, vineri, şi a depus o cerere prin care a solicitat custodie comună asupra celor şase copii.

Reprezentanţii DCFS au refuzat să facă orice fel de comentariu pe marginea acestui dosar, invocând lesgilaţia care le impune să păstreze confidenţialitatea anchetelor sale.

Un agent de presă al actriţei Angelina Jolie a declarat miercuri că vedeta este ”uşurată că, după o anchetă de 8 săptămâni, DCFS este mulţumită, deoarece măsuri de siguranţă au fost implementate, iar acestea vor permite copiilor să se vindece”.

În luna septembrie, Brad Pitt a acceptat să se supună unui test antidrog şi unui test antialcool, în urma unui acord temporar cu Angelina Jolie, pentru a putea să îşi viziteze copiii. Cuplul a acceptat să participe şi la şedinţe individuale de consiliere psihologică.

Ambii actori au rămas extrem de discreţi în perioada ce a urmat anunţului despre divorţul lor.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » GALERIE FOTO: Brad Pitt, apariţie INCENDIARĂ pe covorul roşu alături de actriţa Marion Cotillard