Antena Meniu Search
x

Video Holograf revine cu melodia "Cum bate inima ta"

Holograf a lansat o nouă piesă, pe care au și compus-o. Pe beat-urile rock de neconfundat ale trupei, Holograf relatează că iubirea, în ciuda faptului că este complicată si imprevizibilă, merită trăită și simțită din plin

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 15:46

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Cum bate inima ta?", este prima melodie pe 2021 şi are de toate: poveste, beat-ul rock inconfundabil al formaţiei, chiar şi peste 70 de mii de vizualizări pe Youtube, deşi abia a fost lansată şi încă nu are un videoclip.

Edi Petroşel: Am zis să facem o piesă aşa cum făceam pe vremuri şi am revenit. Şi totul a plecat de la nervozitatea lui Dănuţ, care a intrat în studio şi când am văzut cum cânta am zis să nu îl oprim.  

Dan Bittman: Îmi e dor de vremurile ălea, dar nu neapărat numai de vremuri, ci de cântatul acesta. Deodată ne-am apucat de aceasta piesă. Eram în Studio la Tino şi nu aveam text, Edi deja îşi făcuse partea lui de ritm şi cu Mugurel.(...) Ne dorim ca în toamă să strângem vreo 10 piese noi. 

Mugurel Vrabete: A pornit şi de la o idee mai veche, care a fost readaptată. Din cioburi de iubire a fost făcută. 

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Holograf revine cu melodia "Cum bate inima ta"