Antena Meniu Search
x

Foto Roxen, apariție surprinzătoare pe scena Eurovision, la ultima repetiţie înainte de show-ul pentru juriile naţionale

Reprezentanta României la Eurovision 2021 a apărut la ultima repetiţie cu o altă ţinută, chiar înainte de show-ul pentru juriile naţionale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.05.2021, 00:00

Roxen, în rochie la ultima repetiţie înainte de show-ul pentru juriile naţionale
Roxen, în rochie la ultima repetiţie înainte de show-ul pentru juriile naţionale - Profimedia Images

Reprezentanta României la ESC 2021 a surprins publicul la ultima repetiţie, cu doar câteva ore înainte de show-ul pentru juriu, cu o ţinută complet schimbată faţă de primele apariţii pe scena concursului, transmite postul public. 

După ce au scăpat de emoţiile testelor Covid, procedura standard impusă de organizatori tuturor participanţilor la eveniment - din nou, rezultatele acestora au fost negative -, Roxen şi echipa au urcat pe scenă pentru o nouă sesiune de repetiţii, scrie news.ro.

Roxen a apărut pe scena Eurovision 2021 într-o rochie cu imprimeu floral

Reprezentanta României a cântat într-o rochie cu imprimeu floral, o apariţie total diferită faţă de cea purtată la primele repetiţii pe scena Rotterdam Ahoy, echipa reuşind să păstreze secretul privind vestimentaţia pentru concurs până în ziua show-ului pentru juriu.

Am primit o mulţime de reacţii pozitive la outfitul pe care l-am pregătit pentru concurs. Vă mulţumesc din suflet şi vă promit că voi da totul, diseară, în faţa juriului. Ne vedem marţi, la semifinala pentru public!”, a declarat Roxen.

Luni, în preziua spectacolului, reprezentanţii României şi cei ai celorlalte ţări care evoluează în prima semifinală Eurovision, susţin două repetiţii.

Chiar dacă nu va fi transmisă de broadcasteri, a doua repetiţie de luni contează la fel de mult pentru calificare ca semifinala de marţi, întrucât show-ul a fost votat de juriile de specialitate din 19 ţări, votul lor contând în proporţie de 50%, la fel ca al publicului.

Cum se votează marţi, la Eurovision 2021

Prima semifinală Eurovision, în care va concura şi reprezentanta României, Roxen, cu melodia Amnesia, va avea loc pe 18 mai. Românii de acasă nu au dreptul să voteze pentru reprezentanta ţării noastre, deci votul românilor din străinătate este cel care poate înclina balanţa calificării României în marea finală. Voturile primite de la publicul din străinătate vor conta în proporţie de 50%, restul de 50% fiind decizia juriilor din fiecare ţară.

Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (care se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 16 piese), să voteze 13 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Cum pot vota românii din străinătate

Românii din străinătate vor putea vota de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Numerele de telefon şi SMS şi tarifele aferente vor fi afişate în fiecare ţară televiziunea publică ce transmite concursul, dar le puteţi găsi şi online, pe pagina oficială facebook.com/eurovision.romania.

Fanii din România îşi pot vota favoriţii prin SMS la numărul 1399 (număr cu tarif special: 1,19 euro/SMS), de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Eurovision Song Contest 2021 are loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Roxen, apariție surprinzătoare pe scena Eurovision, la ultima repetiţie înainte de show-ul pentru juriile naţionale