Antena Meniu Search
x

Video Marcel Pavel a compus pentru prima dată în aromână. Artistul a colaborat cu formaţia Makidonia pentru cel mai nou single

Marcel Pavel tocmai a marcat o premieră în carieră: a compus pentru prima dată o piesă în aromână. Este o colaborare cu formaţia de muzică armânească Makidonia. 

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 15:46

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Fată frumoasă, zâna mea din poveste" se numeşte piesa şi trebuia să fie o baladă rock. Însă artistului i-a venit ideea să transforme melodia.  

Marcel Pavel: Sunt apropiat de această etnie, o respect şi o iubesc. Naşul copilului meu este aromân şi de accea am o apropiere extraodinară şi un respect foarte mare. Piesa la bază este o baladă rock şi am transformat-o într-o piesă aromână. Am schimbat ritm, orchestraţie, vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit. (...) Ne este dor de scenă, ne este dor de public. Îm doresc din tot sufletul ca cei care decid pentru noi să se gândească totuşi că noi avem familii. Sunt poate zecii de mii, chiar sute de mii, dacă punem şi familiile la socoteală şi avem nevoie de o repornire a vieţii. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Marcel Pavel a compus pentru prima dată în aromână. Artistul a colaborat cu formaţia Makidonia pentru cel mai nou single