Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 2 decembrie 2017: Weekend cu fluturi în stomac! Nativii unei zodii au parte de surpriza vieţii lor

Începe un weekend plin de iubire şi veşti bune pe plan financiar pentru mai multe semne ale zodiacului! Află ce ţi-au pregătit astrele!

Vezi și

Începe un weekend plin de iubire şi veşti bune pe plan financiar pentru mai multe semne ale zodiacului! Află ce ţi-au pregătit astrele!

Berbecii au parte de o sâmbătă perfectă alături de familie. Aceste zile libere le prind bine pentru că au timp să stea cu cei dragi.

Taurii vor cunoaşte astăzi o persoană care îi va ajuta să-şi găsească un job mai bun sau să înceapă o nouă afacere.

Gemenii nici nu încep ziua bine şi se pregătesc…de petrecere. Astăzi se vor relaxa alături de prieteni şi familie.

Pe acelaşi subiect

Racii au parte de surpriza vieţii lor! Sunt răsfăţaţi de persoana iubită, iar seara vine cu o cină romantică.

Leii sunt comunicativi. Din discuţii banale se nasc idei pentru afaceri profitabile! Aşa că fiţi încrezători, iar lucrurile vor decurge exact aşa cum v-aţi propus!

Nativii Fecioară se vor bucura de o zi în compania familiei şi nici că se pot relaxa mai bine! Seara vor fi surprinşi cu un cadou!

Balanţele resimt oboseala petrecerii de c-o seară înainte. Trebuie să se odihnească pentru că îi aşteaptă foarte treburi nerezolvate de care trebuie să se ocupe!

Scorpionii sunt responsabili şi ordonaţi, iar ziua de sâmbătă este una dedicată odihnei.

Săgetătorii primesc o sumă împresonantă de bani şi nu stau deloc pe gânduri! Îşi propun să plece într-o vacanţă fie la munte, fie într-o destinaţie exotică!

Capricornii au nevoie de o pauză! Asta le cere şi persoana iubită, care a devenit nemulţumită în ultima vreme. Este recomandat să acorde atenţie relaţiei lor de cuplu!

În schimb, Vărsătorii reuşesc să îşi surprindă jumătatea cu o surpriză plăcută! Seara va fi plină de dragoste şi voie bună pentru ei!

Iar Peştii vor lua parte la un eveniment monden, o lansare de carte, sau altceva care are legătură cu ei şi îi va face remarcabili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul Zilei, 2 decembrie 2017: Weekend cu fluturi în stomac! Nativii unei zodii au parte de surpriza vieţii lor