Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 mai: Berbecii sunt siguri de ceea ce vor şi o spun cu voce tare! E ziua CURAJULUI

Balanţele vor primi o vizită surpriză. Un vechi prieten le va schimba complet planurile.

Vezi și

Balanţele vor primi o vizită surpriză. Un vechi prieten le va schimba complet planurile.

Berbecii sunt siguri de ceea ce vor şi o spun cu voce tare. Astăzi dau dovadă de mult curaj şi îşi vor impune cu succes punctele de vedere.

Taurii vor întâmpina dificultăţi de ordin sentimental. Lipsa comunicării le poate crea mici divergenţe cu cei dragi.

Gemenii vor fi cam nostalgici astăzi şi cu greu vor reuşi să iasă din această stare. La locul de muncă NU se vor implica aşa cum ar trebui şi e posibil să primească reprosuri.

Pe acelaşi subiect

Este posbil ca Racii să participe astăzi la un eveniment de grup, probabil un curs, o conferinţă sau un workshop. De aici vor învăţa ceva, ce îi va aduce cu un pas mai aproape de ţelul lor.

Astăzi Leii le vor întinde o mână de ajutor unor rude care se descurcă mai greu cu banii sau cu aprovizionarea.

Fecioarele vor primi o propunere care nu este pe placul lor. O vor refuza cu eleganţă, dar totul va căpăta o formă amuzantă de care îşi vor aminti cu drag.

Balanţele vor primi o vizită surpriză. Un vechi prieten le va schimba complet planurile.

Energia Scorpionilor este molipsitoare! Aceştia vor fi toată ziua cu zâmbetul pe buze şi nimeni nu îi poate refuza. Indicat ar fi să profite de acest avantaj.

Săgetătorii vor vedea viaţa cu alţi ochi astăzi. Îi preocupă poveştile de viaţă ale unor oameni pe care îi consideră modele.

Simţul umorului îi va ajuta pe Capricorni să trecă peste orice hop astăzi. Vor lua totul în glumă şi nimeni nu le va ştearge zâmbetul de pe faţă.

Vărsătorii simt o mare bucurie în suflet dar încă nu îndrăznesc să vorbească despre asta. Sunt mai superstiţioşi şi le este teamă ca nu cumva visul frumos să se destrame.

Iar strategia pe care au pregătit-o Pestii în ultima perioadă începe să dea roade astăzi. Un motiv numai bun pentru a sărbători.

Acestea au fost previziunile astrale, ne revedem putin mai tarziu la stirile mondene!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 9 mai: Berbecii sunt siguri de ceea ce vor şi o spun cu voce tare! E ziua CURAJULUI