Antena Meniu Search
x

Dezvăluire BOMBĂ a Poliţiei Rutiere Bihor, în cazul frumoasei orădence care a murit în oribilul accident de pe centura Oradea. Este INCREDIBIL!

Vin detalii halucinante de la Oradea după ce Andrada Nemeș, o tânără șoferiță de 18 ani a murit într-un mod teribil, într-un accident auto, pe centura Oradea.

Vin detalii halucinante de la Oradea după ce Andrada Nemeș, o tânără șoferiță de 18 ani a murit într-un mod teribil, într-un accident auto, pe centura Oradea.

GALERIE FOTO - Frumoasa orădeancă Andrada Nemeș, o tânără șoferiță de 18 ani, a murit într-un mod teribil, într-un accident auto, pe centura Oradea. - (GALERIE FOTO)

Fata a murit pe loc, după impactul cu o mașină de teren, un BMW X5. Ploua, avea viteză peste limită și odată intrată în curbă, mașina a planat pur și simplu pe stratul de apă și s-a înfipt frontal în mașina care circula regulamentar.

O colegă era cu Andrada în mașină, și a fost dusă de urgență la spital, iar acum este stabilă.

Pe acelaşi subiect

Nu există cuvinte pentru a descrie drama pe care o trăiesc prietenii fetei, familia ei și cunoscuții. Multora nu le vine a crede și nu sunt puțini cei care se întreabă dacă putea fi evitat în vreun fel nefericitul accident din acea zi ploioasă.

Răspunsul nu poate fi dat cu siguranță, însă se puteau lua câteva măsuri care să reducă gradul de periculozitate și chiar să salveze vieți. O astfel de măsură era instalarea de parapeți despărțitori de sens, care s-au cerut constructorului drumului de către Poliția Rutieră Bihor ÎNCĂ DIN 2009!

Poliţiştii susţin că tronsonul de centură din spatele cimitirului este o adevărată "şosea neagră". Drumul e drept, cu vizibilitate mare, iar şoferii profită de cele două benzi pe sens pentru a apăsa acceleraţia mult peste limita legală de 70 km/h. În zilele ploioase, însă, apa stă pe şosea, iar maşinile acvaplanează uşor. De altfel, după cum arată şi relatările accidentelor grave, toate au avut loc în zile ploioase. Totuşi, dacă şoseaua ar avea parapeţi separatori între sensurile de mers, derapajele nu s-ar solda cu ciocniri frontale şi fatale.

"Este imperios necesară montarea la axul drumului a unor separatoare de sensuri pe întreaga porţiune a şoselei de centură, aşa cum a fost eliberat avizul Poliţiei Rutiere", a declarat presei locale comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, dezvăluind astfel un aspect pe cât de important, pe tot atât de necunoscut până acum: în 2009, când CNADNR (acum Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a lărgit şoseaua la patru benzi, Poliţia Rutieră a avizat lucrările doar cu condiţia amplasării parapeţilor separatori, care să prevină accidentele rutiere de gravitate extremă.

Nu doar avizul de atunci a fost ignorat, ci şi solicitările ulterioare

"Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au întocmit numeroase adrese şi solicitări către administratorul tronsonului de drum, inclusiv prin exemplificarea cu stări de fapt ale accidentelor mortale produse acolo, cu cererea de a monta separatoare de sens", a mai spus Dinu presei locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluire BOMBĂ a Poliţiei Rutiere Bihor, în cazul frumoasei orădence care a murit în oribilul accident de pe centura Oradea. Este INCREDIBIL!