Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: Berbecii vor fi ÎN CULMEA FERICIRII! Ziua se termină splendid, la o terasă cu prietenii!

Racii vor fi astăzi în centrul atenţiei la muncă, dar şi acasă. Vor primi multe laude şi vor fi foarte admiraţi.

Vezi și

Racii vor fi astăzi în centrul atenţiei la muncă, dar şi acasă. Vor primi multe laude şi vor fi foarte admiraţi.

Berbecii au aştepta de mai multe săptămâni unele rezultate, iar astăzi este ziua cea mare. Aceştia vor fi în culmea fericirii, iar seara îi va găsi la terasa preferată alături de prieteni.

Pentru Tauri ziua începe foarte bine, însă la amiază sunt posibile ceva discuţii aprinse la locul de muncă.

Se anunţă o etapă nouă în plan sentimental pentru Gemeni. Fie vor cunoaşte pe cineva sau vor face un pas important în relaţia pe care o au acum.

Pe acelaşi subiect

Racii vor fi astăzi în centrul atenţiei la muncă, dar şi acasă. Vor primi multe laude şi vor fi foarte admiraţi.

A sosit momentu ca Leii să se mai adune şi să îşi organizeze timpul. Au amânat chestiuni importante şi acum s-au cam aglomerat.

Viaţa personală a Fecioarelor s-a schimbat foarte mult în ultima vreme şi continuă în acelaşi ritm.

Astăzi Balanţele vor pune la punct un scenariu care li se pare destul de avantajos şi e posibil să câştige chiar şi o sumă frumoasă de bani.

O zi plină de umor şi glume bune, asta anunţă astrele pentru cei născuţi în zodia Scorpion. Aceştia vor fi într-o formă de zile mari şi vor râde încontinuu.

Stresul din ultimele zile îi va aduce pe Săgetători într-un punct în care trebuie să renunţe la ceva. Este vorba despre încheierea unei etape din trecut.

Situaţia financiară a Capricornilor întră pe un făgaş normal. Aceşti nativi vor reuşi să se organizaze şi să îşi mai reducă din cheltuieli.

Vărsătorii vor avea o zi norocoasă pentru a rezolva tot ce ţine de semnarea unor contracte, iar seara vor avea motive reale pentru a sărbători.

Iar Peştii au intrat într-o perioadă în care NU vor altceva decat să se relaxeze. Nu vor să audă de serviciu şi nici măcar de telefon.

Acestea au fost previziunile astrale, ne revedem putin mai tarziu la stirile mondene!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei: Berbecii vor fi ÎN CULMEA FERICIRII! Ziua se termină splendid, la o terasă cu prietenii!