Antena Meniu Search
x

Înainte de începerea noului sezon, la Antena 1, Jurații X Factor și-au lăsat melodiile pe... vocile elevilor

După șase ani în care au investit în vocile descoperite la X Factor, Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr își pot pune acum toată încrederea în tinerii deveniți adevărați artiști. 

După șase ani în care au investit în vocile descoperite la X Factor, Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr își pot pune acum toată încrederea în tinerii deveniți adevărați artiști. 

La capătul a aproape opt luni de căutări asidue, preselecții, repetiții și dueluri, când luminile reflectoarelor se sting pe scena X Factor, adevăratele emoții abia încep pentru concurenții și mentorii lor. E momentul în care tinerii artiști își încep adevărata viață în lumea muzicală.

Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr le-au împărtășit "învățăceilor" lor toată experiența și i-au pregătit pentru a-și găsi propriul drum, astfel că cei patru jurați X Factor nu au avut emoții să își lase melodiile pe... vocile lor. Adina Răducan, cea care cucerit trofeul X Factor la vârsta de doar 16 ani, a intrat în pielea mentorului său Horia Brenciu, pentru o reinterpretare fresh a melodiei "Inima nu vrea".

Pe acelaşi subiect

Carla's Dreams și cea  mai tânără câștigătoare X Factor, Olga Verbițchi, au revenit cu o variantă intensă a melodiei "Te rog". Piesa a făcut senzație și în finala sezonului șase al emisiunii, când cântăreața de doar 15 ani și-a adjudecat marele premiu. 

Delia a făcut echipă cu Raul Eregep, concurentul pe care artista l-a susținut în finala X Factor a sezonului șase, când cei doi au impresionat cu un duet fermecător, un remake al piesei "Hallelujah", a regretatului Leonard Cohen. De această dată, Delia și Raul și-au unit vocile pe notele melodiei "Ce are ea".

Ștefan Bănică jr s-a regăsit în platoul de filmare cu Nicoleta Nucă, una dintre concurentele care a lăsat jurații fără cuvinte în audițiile din sezonul patru, iar piesa aleasă pentru acest duet este "Mi-e dor de ochii tăi".  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Înainte de începerea noului sezon, la Antena 1, Jurații X Factor și-au lăsat melodiile pe... vocile elevilor