Antena Meniu Search
x

Kendrick Lamar, marele câştigător al galei MTV Video Music Awards 2017. GALERIE FOTO cu vedete pe covorul roşu

Kendrick Lamar şi Ed Sheeran au câştigat cele mai importante premii la gala MTV Video Music Awards (VMAs) desfăşurată duminică în Los Angeles, însă Taylor Swift, care a fost absentă de la ceremonie, şi Pink au dominat show-ul, informează Reuters.

Kendrick Lamar şi Ed Sheeran au câştigat cele mai importante premii la gala MTV Video Music Awards (VMAs) desfăşurată duminică în Los Angeles, însă Taylor Swift, care a fost absentă de la ceremonie, şi Pink au dominat show-ul, informează Reuters.

Rapperul din California, care a fost nominalizat la opt categorii, a plecat acasă cu şase statuete, inclusiv cea pentru videoclipul anului şi cel mai bun videoclip hip-hop pentru 'Humble'.

Cântăreţul şi compozitorul britanic Sheeran a fost votat artistul anului.

În ciuda speculaţiilor din ultimele zile, Swift nu a fost prezentă la show deşi a câştigat singura categorie la care a fost nominalizată, cea mai bună colaborare, pentru 'I Don't Wanna Live Forever' cu Zayn Malik.

Pe acelaşi subiect

Noul său videoclip a devenit rapid unul dintre cele mai discutate momente din cadrul spectacolului, umbrind în mare parte reprezentaţiile unor artişti precum Sheeran, Fifth Harmony şi Lorde. Videoclipul satiric o înfăţişează pe Swift, în vârstă de 27 de ani, târându-se afară dintr-un mormânt şi declarând moartea vechiului ei sine în cadrul unui portret al unui artist complet, care nu mai are nimic de pierdut. Clipul a fost vizualizat de peste 470.000 de ori pe Youtube în numai o oră de la premiera sa, menţionează sursa citată. În încheierea acestuia, Swift a readus în prim-plan toate personalităţile sale din cadrul carierei muzicale - de la adolescenta de 16 ani care cântă la chitară până la câştigătoarea de Grammy.

Gazda VMA a fost vechea rivală a lui Swift, Katy Perry, care şi-a făcut apariţia din tavan îmbrăcată într-un costum spaţial şi a încheiat show-ul, după trei ore, interpretând single-ul 'Swish Swish' cu Nicki Minaj.

Pink, câştigătoarea premiului Vanguard Award 2017, a ţinut un discurs mişcător despre frumuseţe şi acceptare, dedicat fetei sale în vârstă de 6 ani, Willow, care s-a aflat în sală. 'Draga mea, noi nu ne schimbăm', a spus cântăreaţa. 'Noi luăm nisipul şi carapacea şi facem o perlă şi ajutăm alţi oameni să se schimbe astfel încât să poată vedea alte feluri de frumuseţe', a adăugat ea.

Şase soldaţi transsexuali, bărbaţi şi femei, au păşit pe covorul roşu al VMA, iar un grup de supravieţuitori ale unor tentative de sinucidere au stat în picioare pe scenă, tăcuţi, pe durata interpretării melodiei '1-800 273-8255', numărul pentru Linia Naţională pentru Prevenirea Sinuciderilor.

Iată lista completă a premiilor şi câştigătorilor MTV Video Music Awards 2017:

  •    Videoclipul anului: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Artistul anului: Ed Sheeran
  •    Cel mai bun artist nou: Khalid
  •    Cea mai bună colaborare: Zayn & Taylor Swift - 'I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)'
  •    Cel mai bun videoclip pop: Fifth Harmony ft. Gucci Mane - 'Down'
  •    Cel mai bun hip-hop: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Cel mai bun videoclip dance: Zedd & Alessia Cara - 'Stay'
  •    Cel mai bun videoclip rock: Twenty One Pilots - 'Heavydirtysoul'
  •    Cea mai bună luptă împotriva sistemului: Logic ft. Damian Lemar Hudson - 'Black SpiderMan', The Hamilton Mixtape - 'Immigrants (We Get the Job Done)', Big Sean - 'Light', Alessia Cara - 'Scars To Your Beautiful', Taboo ft. Shailene Woodley - 'Stand Up / Stand N Rock #NoDAPL', John Legend - 'Surefire'
  •    Cea mai bună cinematografie: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Cea mai bună regie: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Cea mai bună regie artistică: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Cele mai bune efecte vizuale: Kendrick Lamar - 'Humble'
  •    Cea mai bună coreografie: Kanye West - 'Fade'
  •    Cea mai bună editare: Young Thug - 'Wyclef Jean'
  •    Piesa verii: Lil Uzi Vert - 'XO Tour Llif3'
  •    Premiul The Michael Jackson Video Vanguard Award: Pink

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Kendrick Lamar, marele câştigător al galei MTV Video Music Awards 2017. GALERIE FOTO cu vedete pe covorul roşu