Antena Meniu Search
x

LUX prezidenţial! Cum arată casa în care locuieşte Ivanka Trump la Washington (GALERIE FOTO)

Fiica preşedintelui american, Ivanka Trump, şi soţul acesteia, Jared Kushner, au închiriar o locuinţă la Washington, ei făcând parte deja din administraţia condusă de Donald Trump.

Fiica preşedintelui american, Ivanka Trump, şi soţul acesteia, Jared Kushner, au închiriar o locuinţă la Washington, ei făcând parte deja din administraţia condusă de Donald Trump.

Cei doi au închiriat o casă în cartierul Kalorama din capitala Statelor Unite, pentru care vor plăti 10.000 de dolari pe lună. În acelaşi cartier stă şi fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama.

Noua reşedinţă are şase dormitoare şi a fost achiziţionată, în decembrie anul trecut, de o companie în schimbul sumei de 5,5 milioane de dolari.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Whashington Post, vecinii s-au plâns deja de schimbările care s-au făcut în zona respectivă, unde importante forţe de securitate au fost aduse pentru paza fiicei preşedintelui.

Fiica preşedintelui american va lucra drept angajată neplătită a Casei Albe, îndeplinind un rol de sfătuire a preşedintelui Donald Trump. Iniţial, aceasta a spus că nu va beneficia de un titlu oficial atât timp cât va munci în aripa vestică, dar s-a decis să accepte titlul de asistent al preşedintelui tocmai pentru a îndepărta îngrijorările cu privire la normele etice pe care un angajat federal este obligat să le respecte.

Ivanka Trump (35 de ani) are multă influenţă asupra tatălui său, iar soţul ei este un consilier de rang înalt al preşedintelui Trump. De asemenea, aceasta are acces la informaţii clasificate şi serveşte drept ”ochii şi urechile” lui Donald Trump.

Influenţa cuplului asupra preşedintelui a ridicat deja semne de întrebare cu privire la existenţa unui posibil conflict de interese la Casa Albă.

Ivanka Trump a participat deja la o serie de întâlniri cheie cu lideri ai unor mari puteri, precum premierul Justin Trudeau şi cancelarul Angela Merkel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » LUX prezidenţial! Cum arată casa în care locuieşte Ivanka Trump la Washington (GALERIE FOTO)