Antena Meniu Search
x

Mămăliga în nucă de cocos, reţeta specială care face furori la festivalul mâncării de stradă de la Cluj!

Mămăligă în ambalaj de nucă de cocos este doar una dintre ofertele vedetă de la festivalul Street Food organizat zilele acestea la Cluj Napoca.

Vezi și

Mămăligă în ambalaj de nucă de cocos este doar una dintre ofertele vedetă de la festivalul Street Food organizat zilele acestea la Cluj Napoca. Iar oamenii au venit să vadă ce şi cum. Şi au venit mulţi, căci preparatele sunt aduse din toate colţurile lumii.

Mămăliga aburindă se scurge în coaja de nucă de cocos. Este printre puţinele preparate de la Festivalul de Mâncare de Stradă care aminteşte de tradiţiile româneşti. Oferta de anul acesta include mâncare exotică sau reinterpretată.

Polenta este mamaliga clasică italienească, în care noi punem şi branza talegio, lapte şi infuzăm salvie cu unt.

Aromele multiculturale par să fi afectat şi limbile gurmanzilor prezenţi la festival. Aceată tânără nu-şi poate ascunde încântarea.

Gheretele din Piaţa Muzeului îi îmbie pe trecători cu bucate din ţări îndepărtate, cu ingrediente mai greu de găsit.

Iar vizitatorii nu fac mofturi. Gustă din fiecare preparat. Nici măcar ordinea nu contează. Cine nu este ocupat cu mâncatul, se bucură de ambianţă.

Pe lângă cele 14 camioane cu mâncare, festivalul îi mai aşteaptă pe clujeni cu spectacole de lumini şi o ofertă de cadouri de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Mămăliga în nucă de cocos, reţeta specială care face furori la festivalul mâncării de stradă de la Cluj!