Meniu
Search
x

Video Mira a întâmpinat primăvara cu un nou look. Artista a lansat și piesa „Nave spațiale”

Pe planeta iubirii ne poartă noua piesă marca Mira, surpriza artistei pentru fani în această perioadă. Artista este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră

De Redactia Observator la 03.03.2021, 13:24
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

MIRA: Este primul meu album. Este o validare pentru tine ca artist și este mai mult pentru fanii mei care chiar și-au dorit. Eu, pe oameni i-am obișnuit cu piese cu un mesaj melancolic și de data asta vin cu un sound diferit. Am avut feedback foarte bun. 

Interviu integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

MIRA lansează piesa "Nave spațiale"

De Dragobete, MIRA sărbătorește dragostea și lansează "Nave spațiale", o piesă specială, pentru toți cei care au lăsat iubirea să intre în inimile lor. "Aș vrea să te sărut ușor, ușor, dimineața pe stomacul gol" sunt versurile prin care frumoasa artistă îi încurajează pe cei îndrăgostiți să își arate pasiunea în fiecare zi și să înceapă fiecare dimineață alături de cei dragi cu zâmbetul pe buze.

"Nave spațiale" este o metaforă pentru cei care aleg să iubească și își doresc să petreacă fiecare moment împreună indiferent de ce anume le rezerva viața. Compus și produs de către Marius Dia și Alex Parker, single-ul "Nave spațiale" este despre o poveste de iubire plină de peripeții. 

"Îmi place să cred că îmi suprind fanii cu fiecare ocazie, iar de această dată m-am gândit că surpriza mea pentru voi de Dragobete să fie o melodie de dragoste, de "dragoste cu năbădăi". Piesa este despre o ea îndrăgostită de el și povestea lor nebună. Clipul am hotărât să fie pe măsură și mi-am dorit foarte tare să realizez un One Shot care a ieșit exact cum mi-am imaginat. Vă las pe voi să descoperiți această piesă surpriză", povestește MIRA. 

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră pe care se regăsesc piese precum "Zero absolut", "Învață-mă", "De ce", "Plus și minus" și "O privire". Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără "Cum de te lasă", "Ce-o fi o fi" , "Fete din Balcani" , "Vina", "Uit de tine", "Inimă nebună", dar și "Maracas" și "Străzile din București". De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Mira a întâmpinat primăvara cu un nou look. Artista a lansat și piesa „Nave spațiale”

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman