Antena Meniu Search
x

Motivul INCREDIBIL al divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. ADEVĂRUL a ieşit la iveală

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial în urmă cu doar cinci zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană, ale căror copii au fost obţinute de revista People.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

Cei doi actori au fost văzuţi pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei, însă o sursă a dezvăluit pentru revista People că Brad Pitt a trebuit ”să plece în Franţa de mai multe ori în acest an, din cauza certurilor numeroase dintre ei”.

”Divorţul reprezintă un şoc total”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor. ”Ei au petrecut în mod sigur mai mult timp despărţiţi în acest an, dar este totuşi un şoc. Tocmai au celebrat împreună a doua aniversare a nunţii lor”.

Educaţia copiilor - motivul divorţului?

Cei doi actori se certau uneori din cauza tehnicilor parentale pe care ar fi trebuit să le adopte în creşterea şi educarea copiilor lor, afirmă aceeaşi sursă.

”Întotdeauna apăreau neînţelegeri între ei atunci când venea vorba despre felul în care ar trebui să îşi disciplineze copiii. Au şase copii şi, în toată acea aglomeraţie din casa lor, lucrurile deveneau de multe ori haotice”, a precizat sursa.

Brad Pitt ”a fost întotdeauna mai strict”, precizează aceeaşi sursă, potrivit căreia actorul hollywoodian ”voia ca fiii şi fiicele lui să beneficieze de o anumită structură în educaţie” şi ”era mai înclinat spre adoptarea unor reguli”. Deşi sursa recunoaşte că Brad Pitt nu a folosit niciodată forţa fizică pentru a-şi disciplina copiii, starul era cunoscut în cercul lui de prieteni pentru faptul ”că devenea frustrat uneori şi striga la copiii lui”.

Acest stil de educaţie parentală nu a fost însă pe placul Angelinei Jolie.

”Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată când venea vorba de copii. Cu siguranţă, ea nu ţipa niciodată”, a spus aceeaşi sursă.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Motivul INCREDIBIL al divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. ADEVĂRUL a ieşit la iveală