Antena Meniu Search
x

PRIMA REACŢIE a lui Brad Pitt după anunţul ŞOC privind divorţul de Angelina Jolie

La câteva ore după confirmarea informaţiilor privind divorţul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, actorul a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor privind divorţul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, actorul a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. 

”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”, a declarat actorul.

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial în urmă cu doar cinci zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană, ale căror copii au fost obţinute de revista People.

Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Cei doi actori au fost văzuţi pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei, însă o sursă a dezvăluit pentru revista People că Brad Pitt a trebuit ”să plece în Franţa de mai multe ori în acest an, din cauza certurilor numeroase dintre ei”.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » PRIMA REACŢIE a lui Brad Pitt după anunţul ŞOC privind divorţul de Angelina Jolie