Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini de la cununia Alexandrei Stan. Primăriţa Elena Lasconi a oficiat căsătoria: ''Mr. Saxobeat este din Câmpulung''

Cântăreaţa Alexandra Stan a făcut nunta weekendul trecut la Constanţa. Puţini ştiu însă că acum două luni, artista a avut cununia civilă în secret, la Câmpulung Muscel, de unde este soţul său. Chiar primăriţa Elena Lasconi a oficiat căsătoria, făcând abia acum publice fotografiile.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 13:22

Elena Lasconi a dezvăluit cum acum două luni, cântăreaţa Alexandra Stan şi soţul său Emanuel Necatu au venit la Primăria din Câmpulung Muscel, îmbrăcaţi amândoi în costume populare. La respectivul eveniment au participat doar câţiva apropiaţi. Artista a dorit ca imaginile de la cununia civilă de la Câmpulung Muscel să rămână secrete până la oficierea slujbei religioase. 

Mesajul primăriţei Elena Lasconi pe reţelele de socializare

''Mr. Saxobeat este din Câmpulung!

Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.

Pe acelaşi subiect

Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe.

Casă de piatră Alexandra Stan și @emanuelnecatu!

#elenalasconi

#campulungmuscel

#alexandrastan''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Primele imagini de la cununia Alexandrei Stan. Primăriţa Elena Lasconi a oficiat căsătoria: ''Mr. Saxobeat este din Câmpulung''