Antena Meniu Search
x

Foto Un neamţ căsătorit vrea să se însoare cu alte două iubite, cu binecuvântarea soției: ''Femeile par deseori speriate, iar bărbații geloşi''

Un bărbat ar putea avea în curând trei neveste în total. Omul este deja căsătorit, însă intenţionează să se însoare cu alte două femei, fiind într-o relaţie deschisă, după cum spune chiar el.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 16:26

Un neamţ căsătorit vrea să se însoare cu alte două iubite, cu binecuvântarea soției
Un neamţ căsătorit vrea să se însoare cu alte două iubite, cu binecuvântarea soției - jekama2021 via Instagram

Marco Santo Silva, în vârstă de 35 de ani, din Köln, Germania este căsătorit legal cu Daniela Silva, în vârstă de 35 de ani, și sunt într-o căsătorie deschisă din 2012. Acum, bărbatul intenționează să se căsătorească cu alte două iubite într-o ceremonie simbolică, cu binecuvântarea soției. 

Marco a întâlnit-o pe grefierul Jessica și pe asistentul de vânzări Kamila, ambele în vârstă de 35 de ani, la o petrecere în 2019, iar perechea i-a plăcut instantaneu. Trio-ul a început să aibă o relaţie amoroasă de atunci. Acum, ei speră să se mute împreună, Marco împărțindu-și timpul între casa lor și casa familiei, unde locuiesc și cei doi copii. 

Bărbatul vrea să facă pasul cel mare cu binecuvântarea soţiei

''Trăiesc într-o căsătorie deschisă cu soția mea Daniela din 2012 și avem două fiice de patru și șapte ani. Am întâlnit-o pe Jessica și pe Kamila la diferite petreceri în 2019 și apoi le-am făcut cunoştinţă la scurt timp. Ne-am armonizat imediat și am știut că avem o legătură specială. De atunci, am fost într-o relație de trei'', a declarat omul. 

Cei trei susţin că sunt gata să crească cât mai mulţi copii, însă se tem totuşi că aceştia să nu fie hărţuiţi. ''Copiii noștri sunt, de asemenea, crescuți în mod deschis. La fel ca în orice alt aspect al vieţii, există susținători și oameni care nu acceptă alte stiluri de viață. Cea mai mare și singura critică este că oamenii se tem pentru copiii noștri, că vor fi hărțuiți la școală, dar îi creștem să devină nişte adulţi încrezători și deschiși. Când suntem împreună, oamenii întorc capul, femeile par deseori speriate, iar bărbații geloşi. Bărbații ne întreabă adesea cum să comunice cel mai bine dorința lor pentru o relație similară cu a noastră, fără ca soțiile lor îi părăsească. În relațiile anterioare, gelozia a stricat totul, dar în relația noastră de acum, nu devenim deloc geloşi", a mai declarat bărbatul. 

Marco, Jessica și Kamilla sunt dornici să arate lumii că, în ciuda naturii atipice a relației lor, poate funcționa la fel de bine ca un parteneriat monogam. Aceştia nu consideră că relaţia lor este cu mult mai diferită decât a altor oameni. Următorul pas: nunta simbolică, potrivit Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un neamţ căsătorit vrea să se însoare cu alte două iubite, cu binecuvântarea soției: ''Femeile par deseori speriate, iar bărbații geloşi''