Antena Meniu Search
x

Rihanna face ravagii pe internet! Artista a publicat fotografii în costumul sumar pe care îl va purta la un festival din Barbados (GALERIE FOTO)

Fotografii în care cântăreaţa Rihanna apare îmbrăcată cu un costum pentru Festivalul ”Crop Over” din Barbados au devenit virale după ce au fost publicate, luni, pe internet, informează bbc.com.

Fotografii în care cântăreaţa Rihanna apare îmbrăcată cu un costum pentru Festivalul ”Crop Over” din Barbados au devenit virale după ce au fost publicate, luni, pe internet, informează bbc.com.

Rihanna, în vârstă de 29 de ani, a publicat pe Instagram în weekend fotografii în care apare cu părul de culoare turcoaz, dându-le fanilor săi un indiciu despre apariţia ei la festival.

În fotografiile publicate luni, artista apare purtând un costum foarte sumar, cusut cu pietre preţioase, precum şi pene verzi şi roz.

Pe acelaşi subiect

”Nu suntem demni de această apariţie”, a fost una dintre numeroasele reacţii ale fanilor pe platforma de socializare Twitter. 

Un alt fan al cântăreţei a scris că imaginile ei îmbrăcată cu acel costum ”l-au ucis oficial”, în timp ce alţi fani au scris că artista ”binecuvântează internetul” cu fotografiile sale.

Imaginile publicate de Rihanna i-au atras atenţia şi cântăreţului Chris Brown, fostul ei iubit, care a comentat pe Instagram la una dintre fotografii, folosind un emoji care reprezintă o pereche de ochi.

Numeroşi fani ai artistei au fost deranjaţi de comentariul publicat de Chris Brown, spunându-i acestuia să ”îşi păstreze energia negativă” departe de Rihanna şi amintind de faptul că a agresat-o în 2009, când aveau o relaţie.

”Festvalul «Crop Over» obişnuia să fie sărbătorit de oameni care purtau tricouri simple. De-a lungul anilor, totuşi, designerii au început să devină creativi. În prezent este foarte important să te îmbraci într-un costum complet pentru a simţi cu adevărat energia evenimentului, a sus Laura Austin.

Rihanna a participat la parada de încheiere a festivalului în mai mulţi ani, purtând costume care au atras atenţia de fiecare dată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Rihanna face ravagii pe internet! Artista a publicat fotografii în costumul sumar pe care îl va purta la un festival din Barbados (GALERIE FOTO)