Antena Meniu Search
x

Andreea Sasu, pe covorul roşu de la Cannes, alături de cel mai sexy deţinut din lume

Cel mai sexy deţinut din lume a apărut alături de o româncă pe covorul roşu de la Cannes, acolo unde a început cel mai important festival cinematografic de pe planetă.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 22:32

Vezi și

Cel mai sexy deţinut din lume a apărut alături de o româncă pe covorul roşu de la Cannes, acolo unde a început cel mai important festival cinematografic de pe planetă. Jeremy Meeks şi modelul Andreea Sasu s-au fotografiat împreună şi au părut că sunt la începutul unei relaţii. Privirile jurnaliştilor s-au îndreptat şi spre vedete cu vechime la Hollywood, care au afişat siluete şi ţinute impecabile.

O singură întrebare s-a aflat pe buzele jurnaliştilor când au văzut-o pe românca Andreea Sasu la braţul americanului Jeremy Meeks. Formează sau nu un cuplu? Se pare, însă, că fosta logodnică a designerului vestimentar Phillip Plein l-a însoţit pe deţinutul devernit model doar pentru a promova împreună, pe covorul roşu, un brand de haine.

Înainte de sosirea pe covorul roşu, cei doi au luat prânzul împreună. În luna februarie, ei au defilat la un show de modă pentru acelaşi brand. Apariţia lor la Cannes a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât zvonurile despre despărţirea lui Meeks de milionara Chloe Green s-au înmulţit. Cei doi au un băieţel de aproape un an. Dar de câteva săptămâni, tânăra ar fi fost văzută fără inelul de logodnă.

Intens discutate la Cannes au fost şi ţinutele vedetelor. Selena Gomez a avut o apariţie lăudată la unison de criticii de modă. A purtat un costum alb sidefat de la Louis Vuitton, pe care l-a accesorizat cu bijuterii Bvlgari.Cel mai tânăr membru al juriului, actriţa Elle Fanning s-a inspirat din strălucirea Hollywoodului din trecut.

A uimit cu o rochie lungă, de culoarea piersicii, semnată Gucci. Până pe 25 mai, Cannes va avea o mulţime de invitaţi de la Hollywood. Peste o săptămână, pe Croazetă îşi vor face apariţia Brad Pitt, Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie.

Cei trei joacă într-un film regizat de Quentin Tarantino. "Once Upon a Time in Hollywood" aduce în prim-plan crimele comise de o sectă la sfârşitul anilor '60. Una dintre victime a fost chiar actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, însărcinată în opt luni.

 În competiţia pentru marele premiu a intrat şi regizorul român Corneliu Porumboiu, cu filmul "La Gomera".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Sasu, pe covorul roşu de la Cannes, alături de cel mai sexy deţinut din lume