Antena Meniu Search
x

Șoc la Hollywood! Fostul manager al actriței Rose McGowan s-a sinucis: "Scandalul Harvey Weinstein a distrus-o"

Fostul manager al actriței Rose McGowan, Jill Messick, a fost găsită moartă, miercuri, la locuința ei, familia lăsând să se înțeleagă că aceasta s-a sinucis.

Fostul manager al actriței Rose McGowan, producătoarea Jill Messick, a fost găsită moartă, miercuri, la locuința ei, familia lăsând să se înțeleagă că aceasta s-a sinucis, deoarece scandalul Harvey Weinstein "a distrus-o".

Jill Messick a fost implicată în cel mai mare scandal din istoria Hollywood-ului, după ce actrița Rose McGowan a dezvăluit că Messick a fost cea care a organizat întâlnirea dintre ea și mogulul Harvey Weinstein, în urma căreia a fost violată, iar apoi nu a făcut nimic ca să o sprijine.

Scandalul Weinstein "a distrus-o"

Actrița a dezvăluit întreaga scenă a violului, care s-ar fi petrecut într-o cadă de baie, în 1997, în timpul Festivalului Sundance, în cartea ei "Brave", care a fost lansată pe 30 ianuarie.

Pe acelaşi subiect

Familia lui Messick a susținut, într-un comunicat, că producătoarea a fost profund marcată de recentele dezvăluiri, ea fiind ″o victimă colaterală într-o poveste care era şi aşa îngrozitoare″⁣, potrivit The Sun.

În plus, numele lui Messick a fost folosit de avocații lui Weinstein în apărarea acestuia.

Se pare că producătoarea ar fi dezvăluit, într-un email, că Rose McGowan i-a povestit faptul că a acceptat de bunăvoie să intre într-o cadă alături de Weinstein, dar că apoi a regretat apoi acest lucru.

În vârstă de 50 de ani, Jill Messick a produs filme precum ″Frida″⁣ şi ″⁣Baby Mama″. Ea fusese diagnosticată cu tulburare bipolară şi s-a luptat timp de mai mulţi ani cu depresia.

Scandalul „Weinstein” a zguduit lumea filmului

Scandalul „Weinstein” a început pe 5 octombrie 2017, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală.

Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol.

Rose McGowan si Harvey Weinstein

Harvey Weinstein a negat acuzaţiile, spunând că toate relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut au fost consimţite.

Producătorul a fost concediat din Weinstein Co., după ce anunţase că se retrage pentru o perioadă nedeterminată de la cârma firmei pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele lui, Bob. Harvey Weinstein a demisionat apoi din consiliul de conducere al companiei.

Soţia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, cofondatoare a brandului de lux Marchesa, a anunţat că se desparte de producător, pentru „acţiunile sale de neiertat”.

BAFTA i-a retras producătorului statutul de membru.

În plus, consiliul Academiei de Film Americane a votat „cu mult peste majoritatea de două treimi care era necesară” pentru ca lui Harvey Weinstein să îi fie retras titlul de membru.

El a fost dat afară din rândul membrilor Sindicatului Regizorilor Americani (DGA), Sindicatului Producătorilor Americani (PGA) şi din The Television Academy.

Weinstein este investigat de poliţia din Los Angeles, New York şi Londra pentru mai multe acuzaţii de agresiune sexuală. El a fost dat în judecată de mai multe femei.

Producţiile cinematografice la care a lucrat Harvey Weinstein însumează peste 300 de nominalizări la Oscar şi 81 de premii oferite de Academia de Film Americană. El a primit un premiu Oscar pentru filmul ”Shakespeare in Love”.

Harvey Weinstein face, în prezent, terapie la o clinică din Arizona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Șoc la Hollywood! Fostul manager al actriței Rose McGowan s-a sinucis: "Scandalul Harvey Weinstein a distrus-o"