Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Producătorul Harvey Weinstein a fost exclus oficial din Academia Britanică de Film

Harvey Weinstein a fost exclus oficial din Academia Britanică de Film, cea care acordă premiile BAFTA.

de Redactia Observator

la 03.02.2018 , 14:45

Harvey Weinstein a fost exclus oficial din Academia Britanică de Film, cea care acordă premiile BAFTA, după ce organizaţia îi suspendase pe producător încă din octombrie, potrivit Variety.

"Ca urmare a suspendării din calitatea de membru al lui Harvey Weinstein din octombrie 2017, BAFTA a încheiat colaborarea definitiv", se arată în comunicatul oficial.  

British Film Academy of Film and Television Arts (BAFTA) a anunţat în octombrie: "Având în vedere acuzaţiile grave, BAFTA l-a informat pe Harvey Weinstein că a fost suspendat din calitatea de membru, decizia având efect imediat”.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii BAFTA au considerat comportamentul lui Weinstein "inacceptabil şi incompatibil cu valorile” academiei. "Sperăm ca acest anunţ să transmită un mesaj clar potrivit căruia acest tip de comportament nu are ce căuta în industria noastră”, se mai arată în anunţ.

Pe acelaşi subiect

Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani, care a fost acuzat de numeroase femei, între care actriţele Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, de hărţuire sexuală, dar şi de viol, de alte trei, a fost concediat de la conducerea companiei sale şi părăsit de soţie.

Gala premiilor BAFTA 2018 va avea loc pe 18 februarie, la Royal Albert Hall. Vedetele care vor participa la gala premiilor BAFTA 2018 au fost rugate să poarte ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală şi în sprijinul iniţiativei „Time's Up”. 

Scotland Yard investighează o serie de plângeri împotriva lui Weinstein. 

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Producătorul Harvey Weinstein a fost exclus oficial din Academia Britanică de Film