Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretul Primei Doamne! Eleanor Roosevelt s-a iubit cu o femeie!

Este considerată una dintre cele mai importante soții de președinte din toate timpurile, dar femeia inteligentă care-i stătea alături lui Franklin Roosevelt avea preferințe sexuale neobișnuite pentru o soție a celui mai puternic om al lumii

de Redactia Observator

la 02.06.2014 , 22:26

Este considerată una dintre cele mai importante soții de președinte din toate timpurile, dar femeia inteligentă care-i stătea alături lui Franklin Roosevelt avea preferințe sexuale neobișnuite pentru o soție a celui mai puternic om al lumii 

Dacă s-ar întocmi un clasament al celor mai influente femei ale secolului trecut, Eleanor Roosevelt ar ocupa unul dintre locurile fruntașe. A avut o activitate diplomatică greu de egalat, a militat fără tăgadă pentru drepturile omului și s-a numărat printre creatorii unor instituții cu o greutate uriașă, așa cum este cazul Organizației Națiunilor Unite.

Eleanor Roosevelt a fost Prima Doamnă a Statelor Unite timp de 12 ani, deținând un adevărat record la acest capitol, perioada fiind echivalentă cu trei mandate actuale ale unui președinte american. 

Articolul continuă după reclamă

Soția legendarului Franklin Delano Roosvelt, Eleanor a avut o viață personală asupra căreia au planat multe incertitudini. Cel mai important secret al celei supranumite de Harry Truman "Prima Doamnă a Lumii" a fost legat de numele unei jurnaliste a epocii, pe numele său Lorena “Hick” Hickok. 

Eleanor și Lorena au avut o relație mai mult decât apropiată, iar sursele vremii spun că între cele două a existat și o pasională poveste de dragoste. Evident, neconfirmată în mod oficial, relația celor două a reprezentat un subiect generos pentru bârfitori. Scrisorile pline de senzualitate pe care Eleanor i le trimite ziaristei și viceversa au reprezentat dovada clară că soția președintelui a iubit o femeie.

E drept, nici Franklin nu a fost ușă de biserică, iar de la o vârstă destul de fragedă, primul om al planetei în perioada 1933 - 1945 a avutmari probleme de sănătate, care au dus la răcirea relațiilor intime pe care le avea cu soția sa.

Descoperirea relației dintre Eleanor și Lorena a iscat un adevărat scandal în Statele Unite, mai ales că fosta Primă Doamnă se bucura de un respect uriaș din partea americanilor.

Eleanor Roosvelt nu s-a limitat doar la aventura pe care a avut-o pe jurnalista Lorena Hickok ci a picat și-n mrejele unor bărbați chipeși ai acelor vremuri precum era și garda de corp a soțului său, Earl Miller

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Secretul Primei Doamne! Eleanor Roosevelt s-a iubit cu o femeie!