Antena Meniu Search
x

Secretul Primei Doamne! Eleanor Roosevelt s-a iubit cu o femeie!

Este considerată una dintre cele mai importante soții de președinte din toate timpurile, dar femeia inteligentă care-i stătea alături lui Franklin Roosevelt avea preferințe sexuale neobișnuite pentru o soție a celui mai puternic om al lumii

Este considerată una dintre cele mai importante soții de președinte din toate timpurile, dar femeia inteligentă care-i stătea alături lui Franklin Roosevelt avea preferințe sexuale neobișnuite pentru o soție a celui mai puternic om al lumii 

Dacă s-ar întocmi un clasament al celor mai influente femei ale secolului trecut, Eleanor Roosevelt ar ocupa unul dintre locurile fruntașe. A avut o activitate diplomatică greu de egalat, a militat fără tăgadă pentru drepturile omului și s-a numărat printre creatorii unor instituții cu o greutate uriașă, așa cum este cazul Organizației Națiunilor Unite.

Eleanor Roosevelt a fost Prima Doamnă a Statelor Unite timp de 12 ani, deținând un adevărat record la acest capitol, perioada fiind echivalentă cu trei mandate actuale ale unui președinte american. 

Soția legendarului Franklin Delano Roosvelt, Eleanor a avut o viață personală asupra căreia au planat multe incertitudini. Cel mai important secret al celei supranumite de Harry Truman "Prima Doamnă a Lumii" a fost legat de numele unei jurnaliste a epocii, pe numele său Lorena “Hick” Hickok. 

Eleanor și Lorena au avut o relație mai mult decât apropiată, iar sursele vremii spun că între cele două a existat și o pasională poveste de dragoste. Evident, neconfirmată în mod oficial, relația celor două a reprezentat un subiect generos pentru bârfitori. Scrisorile pline de senzualitate pe care Eleanor i le trimite ziaristei și viceversa au reprezentat dovada clară că soția președintelui a iubit o femeie.

E drept, nici Franklin nu a fost ușă de biserică, iar de la o vârstă destul de fragedă, primul om al planetei în perioada 1933 - 1945 a avutmari probleme de sănătate, care au dus la răcirea relațiilor intime pe care le avea cu soția sa.

Descoperirea relației dintre Eleanor și Lorena a iscat un adevărat scandal în Statele Unite, mai ales că fosta Primă Doamnă se bucura de un respect uriaș din partea americanilor.

Eleanor Roosvelt nu s-a limitat doar la aventura pe care a avut-o pe jurnalista Lorena Hickok ci a picat și-n mrejele unor bărbați chipeși ai acelor vremuri precum era și garda de corp a soțului său, Earl Miller

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Secretul Primei Doamne! Eleanor Roosevelt s-a iubit cu o femeie!