Antena Meniu Search
x

In Mangalița, primarul vrea să-și dea afară secretara, iar soțul directoarei economice se înscrie, pe furiș, la școală

Serialul de comedie Mangalița continuă duminică, 13 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu un nou episod, intitulat “Brânză bună în burduf de câine”.

de Redactia Observator

la 12.10.2019, 13:26

Serialul de comedie Mangalița continuă duminică, 13 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu un nou episod, intitulat “Brânză bună în burduf de câine”.

Lucrurile încep să se miște în micul oraș de provincie Mangalița, în sensul că primarul nu mai fură așa de mult. Stelian Manole, primarul Mangaliței, e însă nemulțumit de Flori, secretara sa, și o atenționează ferm că dacă nu se adună, o va da afară. Ce soluție va găsi Flori ca să iasă din impas, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică seara.

În același episod, Marcel, soțul directorului economic al primăriei – Doina Rogojinaru, se înscrie pe ascuns la școală. La cei peste 40 de ani ai săi, Marcel își dorește să-și continue liceul, abandonat la un moment dat, și să-i facă astfel o surpriză soției sale. Cum se va descurca la cursuri cel mai vârstnic elev din Mangalița, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20:00.

Dumitru Bozovici, consilier la primăria din Mangalița și principalul “adversar” al primarului, este mușcat de un câine comunitar. Cum se va rezolva problema singurului câine comunitar din oraș, telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 13 octombrie, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » In Mangalița, primarul vrea să-și dea afară secretara, iar soțul directoarei economice se înscrie, pe furiș, la școală