Antena Meniu Search
x

Solista trupei Roxette a murit la vârsta de 61 de ani

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.12.2019, 14:34

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani.

Cântăreaţa s-a stins din viaţă luni, 9 decembrie 2019, după o lungă suferinţă cauzată de o boală cu care se lupta.

"Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea", a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg.

Marie Fredriksson a creat formaţa pop rock Roxette, împreună cu Per Gessle în 1986.

Pe acelaşi subiect

Formația Roxette a câștigat faima internațională la sfârșitul anilor 1980 - începutul anilor 1990 cu un total de șase hituri în top 10 din SUA, cum ar fi 'It Must Have Been Love', 'Listen to Your Heart', 'The Look', 'Joyride' și 'Dangerous'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artista suedeză era căsătorită şi avea doi copii, o fată în vârstă de 26 de ani, Inez Josefin, şi un fiu în vârstă de 23 de ani, Oscar.

Potrivit familiei, solista trupei Roxette va fi înmormântată în cadrul unei ceremonii private la care vor participa doar membrii familiei.

În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a fost operată de cancer pe creier şi a urmat o serie de tratamente agresive.

În 2002, solista trupei Roxette a descoperit că are o tumoare pe creier şi a fost operată din nou, şansele oferite de medici fiind de numai 25%.

Cu toate acestea, vedeta a reuşit să treacă cu bine peste o lungă perioadă de tratamente dificile, iar în 2009, Marie s-a reunit cu Per Gessle şi împreună au realizat un turneu al trupei Roxette.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Solista trupei Roxette a murit la vârsta de 61 de ani