Antena Meniu Search
x

Sora unui membru One Direction a murit la doar 18 ani. Momente cumplite pentru familia artistului

O nouă tragedie a lovit familia lui Louis Tomlinson, din trupa One Direction, la doar doi ani după ce mama sa, Johannah, în vârstă de 43 de ani a murit de leucemie. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.12.2021 , 08:00

Cântăreţul trece prin momente cumplite, după ce sora sa, Félicité, a murit. Tânăra influenceriţă, în vârstă de doar 18 ani se afla în apartamentul ei din Londra, când a suferit un infarct. 

Juratul X Factor şi familia au declarat că sunt devastaţi, vestea venind ca un fulger, la doar 2 ani după moartea mamei lor. Johannah Deakin a suferit de leucemie şi a pierdut lupta cu boala în decembrie 2016. 

Surse apropiate lui Louis au descris-o pe Félicité ca fiind „o tânără frumoasă, iubitoare, atentă, înţelegătoare, pasionată, populară”.

Articolul continuă după reclamă

Adolescenta s-ar fi prăbușit în apartamentul ei din Earl's Court, Londra, miercuri, la prânz.

Félicité în vârstă de 18 ani era sora lui Louis, cântăreţ în trupa One Direction

Instagram/Felicite Tomlinson

Louis, în vârstă de 27 de ani, şi-a anunţat retragerea din viitoarele spectacole, inclusiv apariția de la Comic Relief. 

"Louis este în mod evident afectat de pierderea surorii sale. Este o mare tragedie şi toţi vrem să îi fim alături în aceste clipe” a mai spus o sursă apropiată familiei. 

Potrivit Mirror, o altă persoană era cu Félicité în momentul în care a suferit un stop cardiac, moment în care a fost sunată salvarea de urgenţă.

În ciuda eforturilor depuse de medici de a o resuscita, ea a fost declarată moartă la fața locului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri Mondene » Sora unui membru One Direction a murit la doar 18 ani. Momente cumplite pentru familia artistului