Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de teatru inedit în Bucureşti. Patru actori joacă sub ochii trecătorilor, în vitrinele Galeriei Galateca

Spectacol inedit în centrul Bucureştiului. "INTERIOR. EXTERIOR" este un concept artistic pe care nu l-aţi mai văzut în România, actorii joacă sub ochii trecătorilor, în vitrinele Galeriei Galateca.

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 14:25

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Patru artiști– Simona Dabija, Eduard Gabia, Kinga Ötvös, István Téglás – sunt izolați în patru vitrine. Observă oamenii și sunt observați. Îi găsiţi acolo şi astăzi de la orele 18.00 dar şi mâine începând cu ora 14 .00. Iată cum a fost aseară, la prima reprezentaţie.  

Roxana Lăpădat - director artistic Teatrelli: Mulţumim tare mult că aţi venit şi chiar ne bucurăm enorm de mult că am reuşit să facem acest proiect la care visam din luna februarie când nu aveam speranţa că se vor deschide sălile de spectacol şi cumva l-am gândit ca un spectacol guerillă dar în acelaşi timp un spectacol despre statutul artistului în pandemie.

INT. EXT.” creat de Bobi Pricop este un spectacol-manifest despre condiţia artistului în pandemie. Fiecare artist este izolat în propria vitrină, observând oamenii şi fiind la rândul lor observaţi. Geamul despărţitor îmblânzeşte dorinţa şi teama de apropiere. 

Eduard Gabia este un performer extrem de cunoscut. Este dansator, coregraf cu o carieră mare în spate deşi este tânăr. 

Pe acelaşi subiect

István Téglás este un alt cunoscut actor şi performer. 

Simona Dabija este coregraf şi dansator, face filme pe zona de coregrafie super premiate .Este un om extrem de activ pe scena culturală. 

Kinga Ötvös are un palmares impresionant .Este soprană, actriţă, performer. Până în septembrie a fost angajata Teatrului din Cluj, iar apoi s-a mutat în Budapesta, unde lucrează la unele proiecte.  

Acestia vor juca in vitrina Galeriei Galateca până pe 7 mai, iar publicul ii poate vedea de pe trotuar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Spectacol de teatru inedit în Bucureşti. Patru actori joacă sub ochii trecătorilor, în vitrinele Galeriei Galateca