Antena Meniu Search
x

Untold 2019. Cluj-Napoca, cel mai aglomerat oraş din România timp de patru zile

Cluj-Napoca este, pentru câteva zile, cel mai aglomerat oraş din ţară. Astăzi începe festivalul Untold. 360.000 de oameni sunt aşteptaţi de organizatori în cele patru zile de distracţie, iar unii petrecăreţi au început distracţia încă de aseară.

de Redactia Observator

la 01.08.2019, 11:20

Vezi și

Cluj-Napoca este, pentru câteva zile, cel mai aglomerat oraş din ţară. Astăzi începe festivalul Untold. 360.000 de oameni sunt aşteptaţi de organizatori în cele patru zile de distracţie, iar unii petrecăreţi au început distracţia încă de aseară.

Sunt reguli stricte la intrarea în zona de festival pe care trebuie să le respecte cu toţii. Până atunci însă, mulţi sunt nevoiti să treacă prin calvarul cazării.

Doar câteva ore mai sunt până când Untold 2019 îşi va da startul oficial, însă la Cluj distracţia a început deja.

Primii petrecăreţi au venit de ieri în oraşul festivalului. Aşa că sute de tineri, mulţi dintre ei străini, şi-au făcut aseară încălzirea în club.

Pe acelaşi subiect

Astăzi, însă, festivalul îşi va deschide porţile pentru al cincilea an la rând.

Ritmuri electrizante, veselie şi o atmosferă întreţinută nu doar de DJ-i, dar şi de energia cumulată a sutelor de mii de oameni din public. Sunt ingredientele care au făcut din Untold unul dintre cele mai apreciate festivaluri din Europa.

Untold 2019. Preţuri uriaşe la cazare în Cluj-Napoca

Cu o zi înainte să înceapă distracţia, trenurile care au ajuns în Cluj-Napoca au fost neîncăpătoare.

360.000 de oameni sunt aşteptaţi la festivalul Untold 2019. Prea mulţi pentru locurile de cazare disponibile în oraş.

Preţurile au explodat. Pentru cele patru zile de distracţie, un apartament costă chiar şi o mie de euro. Tarife mari sunt şi la hoteluri.

După cazare, petrecăreţii au reuşit au ieşit să inspecteze stadionul unde vor avea loc concertele. Aici, regulile vor fi stricte.

Accesul în zona de concerte este interzis cu mâncare şi băutură cumpărate în afara stadionului sau cu umbrele. Tinerii nu au voie să intre nici cu spray-uri, aparate laser sau camere foto ori video profesionale.

Robbie Williams şi Busta Rhymes se numără printre artiştii care vor cânta în premieră la Untold. Anul acesta, pe scenă vor urca din nou Armin van Buuren şi David Guetta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Untold 2019. Cluj-Napoca, cel mai aglomerat oraş din România timp de patru zile