Antena Meniu Search
x

Untold 2019: prețul apartamentelor de închiriat în Cluj au explodat înaintea festivalului

Cu două săptămâni înaintea festivalul UNTOLD, proprietarii din Cluj îşi fac calcule. Dornici să obţină o mică avere peste noapte, îţi închiriază locuinţele şi se mută pentru câteva zile la rude sau pleacă din oraş.

de Redactia Observator

la 14.07.2019, 00:51

Vezi și

Cu două săptămâni înaintea festivalul UNTOLD, proprietarii din Cluj îşi fac calcule. Dornici să obţină o mică avere peste noapte, îţi închiriază locuinţele şi se mută pentru câteva zile la rude sau pleacă din oraş. Un apartament cu două camere se închiriază cu 1500 de euro. Asta după ce hotelurile şi camerele de cămin s-au ocupat în totalitate încă din ianuarie.

Cluj-Napoca devine la începutul lunii august unul dintre cele mai scumpe oraşe ale lumii. Peste 350 de mii de tineri sunt aşteptaţi la ″Untold″, unde Armin van Buuren şi Robbie Williams sunt printre numele de top care vor electriza atmosfera.

Cele mai multe rezervări pentru cazare s-au făcut de la începutul anului. Cum toate cele 10 mii de camere studenţeşti sunt închiriate, lupta se dă acum pe apartamente. Cererea e mare, aşa că proprietarii profită. Pe un site de anunţuri un aparatment cu două camere se dă cu 1.200 de euro. La faţa locului, preţul creşte brusc la 1500 de euro.

Cei care şi au luat cazare din timp au închiriat tot cu 1.200 de euro, dar un aparatment de lux pe două etaje.

Ambianta arata aparatmentul 01.49 Este format dintr-o bucatarie complet utilata si mobilata , livingul f spaţios, cu birou şi proiector pentru vizionarea filmelor. MUSCA 02.14 Tot la parter se afla und dormitor spaţios cu un pat cu insize şi o baie.

Cei care nu şi-au găsit cazare, dar nu au nici prea mulţi bani, pot încerca prin aplicaţia ADOPTA un UNTOLDIST, unde clujenii primesc în gazdă tineri, cu 120 de euro pe noapte. O variantă şi mai ieftină este la cort în curtea localnicilor. 60 de lei pe zi.

Cel mai mare festival de muzica electronică din sud-estul Europei are loc în perioada 1-4 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Untold 2019: prețul apartamentelor de închiriat în Cluj au explodat înaintea festivalului