Antena Meniu Search
x

VREA RĂZBUNARE! Văduva lui Hugh Hefner se pregătește să dezvăluie SECRETE ASCUNSE din viața fondatorului Playboy, după ce a fost lăsată fără nicio moștenire

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner, Crystal Harris, pare pregătită să dezvăluie cele mai ascunse secrete din viața fondatorului Playboy.

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner, Crystal Harris, pare pregătită să dezvăluie cele mai ascunse secrete din viața fondatorului Playboy, după ce a aflat că  nu va moșteni nimic după moartea starului american, scrie Daily Mirror.

Presa a scris că cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner a semnat un contract prenupțial "de fier" și nici nu a fost trecută în testamentul soțului ei, astfel că nu va primi mare lucru după moartea celui cu care s-a căsătorit în 2012, când avea 26 de ani.

Potrivit sursei citate, prietenii și familia omului de afaceri cred că Crystal Harris plănuiește să facă dezvăluiri incendiare despre viața sexuală a lui Hefner și relațiile secrete pe care acesta le-a avut cu nume celebre, într-o carte pe care ar putea să o publice.

Pe acelaşi subiect

“În timp ce Hef a fost extrem de galant în ceea ce privește cuceririle sale, Crystal nu are de ce să fie la fel. Unii dintre noi suntem îngrijorați că ar putea să-i dezvăluie toate secretele. Ofertele curg deja din mass-media din Statele Unite“, a declarat o sursă citată de Daily Mirror.

Se pare că văduva lui Hef este pregătită să dezvăluie și care era adevărata stare de sănătate a acestuia.

Presa americană a publicat deja o fotografie care îl arată pe Hefner mergând gârbovit, cu ajutorul unui cadru de metal, departe de imaginea cu care era obișnuită o lume întreagă.

Se pare că fondatorul Playboy suferea de mai mulți ani de o infecție la spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » VREA RĂZBUNARE! Văduva lui Hugh Hefner se pregătește să dezvăluie SECRETE ASCUNSE din viața fondatorului Playboy, după ce a fost lăsată fără nicio moștenire