Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Weekend tabloid, 13 iunie 2010

Monica Columbeanu a ajuns la concluzia ca nu e bine sa-si expuna copiii.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 13:31

Dupa ce a expus-o pe micuta Irina inca din primele zile de la nastere, iar din petrecerea cu ocazia adoptiei lui Alex a facut un adevarat eveniment monden, Monica Columbeanu a ajuns la concluzia ca nu e bine sa-si expuna copiii.

Din categoria "ce-si face omul cu mana lui." Sanziana Buruiana a reusit performanta de a-si transforma buzele in niste "ventuze uriase" cu care a socat-o pana si pe mulatra Laurette. 

Si Gina Pistol a avut probleme cu buzele si a mai avut ceva probleme si zilele trecute. Blonda ar fi trebuit sa prezinte un eveniment la care a participat Regele Mihai, insa din cauza reputatiei sale de diva dezbracata, maiestatea sa nu a agreat deloc ideea. 

Vezi și

Decenta a fost si Bianca Dragusanu zilele trecute. A fost mireasa! Nu mireasa lui Bote asa cum si-ar fi dorit, ci mireasa colectiei.

Avem stiri si de peste ocean. Excentrica Lady GaGa vrea sa pozeze goala intr-o celebra revista pentru barbati. 

Si acum cugetarea zilei: apropo de Lady Gaga. Fred Allen spunea ca o celebritate este o persoana care munceste din greu pentru a deveni cunoscuta, iar apoi poarta ochelari negri pentru a evita sa fie recunoscuta.Atat pentru astazi, reflectati!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Weekend tabloid, 13 iunie 2010