Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 31 ianuarie 2024. Pensiile de până în 3.000 de lei ar putea scăpa de impozit. O decizie în acest sens va fi luată până în săptămâna viitoare

Observator de bine, 31 ianuarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.01.2024, 18:34

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 31 ianuarie 2024

1) Pensiile de până în 3.000 de lei ar putea scăpa de impozit. O decizie în acest sens va fi luată până în săptămâna viitoare, după calcularea impactului bugetar.

2) Hribii româneşti au ajuns la mare căutare în Italia şi Franţa. 90% din producţia autohtonă merge la export, iar străinii plătesc şi 120 de euro pentru un kilogram.

3) Imagini uimitoare surprinse de telescopul spaţial James Webb. Oamenii de ştiinţă au publicat fotografii care prezintă în detaliu 19 galaxii spirală, care se află în apropiere de Calea Lactee.

4) Cel mai mare producător de bijuterii din lume nu va mai folosi aur şi argint obţinute prin noi extracţii miniere. Compania va utiliza doar metale reciclate, pentru a contribui la reducerea poluării.

5) Cel mai mare mister din istoria aviaţiei ar putea fi rezolvat după mai bine de 90 de ani. Un grup de exploratori susţine că a găsit epava avionului Ameliei Earhart, prima femeie aviator care a traversat Oceanul Atlantic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 31 ianuarie 2024. Pensiile de până în 3.000 de lei ar putea scăpa de impozit. O decizie în acest sens va fi luată până în săptămâna viitoare