Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Secrete din bucătăria arabă: preparate apetisante, dar şi extrem de sănătoase. Knefeh, cel mai iubit desert

Pătrundem în bucătăria arabă, unde descoperim un preparat apetisant specific beduinilor. Îl gătesc atent pentru turişti şi este una din atracţiile principale ale celor care ajung în deşert.

de Andreea Gherasim

la 14.10.2021 , 12:43

Mandi este o tehnică specifică beduinilor. Carnea de pui şi de miel este condimentată cu piper, cuişoare, cardamom, şofran şi scorţişoară şi apoi introdusă într-o groapă în pământ. Preparatul se numeşte Zarb şi este considerat chiar unul dintre cele mai sănătoase, datorită modului de gătire. În nisip, carnea şi legumele stau cel puţin 3 ore.

Knefeh, cel mai iubit desert din bucătăria arabă

Evident, din incursiunea noastră culinară în bucătăria arabă nu putea să lipsească desertul: faimosul knefeh. 

Vezi și
Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi observat deja scumpiri la cumpărăturile sau activităţile legate de Crăciun?
Observator » Reţete » Secrete din bucătăria arabă: preparate apetisante, dar şi extrem de sănătoase. Knefeh, cel mai iubit desert