Antena Meniu Search
x
LIVE

Pacienți cu COVID-19, tratați în condiții improprii la Spitalul CFR din Timişoara

Şi aşa bolnavi, pacienţii intrenaţi la Spitalul CFR din Timişoara, unul dintre spitalele suport COVID din oraş trebuie să suporte şi condiţiile inumane din saloane.

De Redactia Observator la 16.10.2020, 14:10
Vezi și
  • Cei care au trecut pragul spitalului, nu mai sunt de mult uimţi de condiţii.
  • Spitalul CFR Timișoara este spital suport COVID încă din luna iulie.

Vechi și nereabilitate, cu uși și geamuri care abia se ţin în balamale. Aşa arată locurile în care oamenii ar trebui să se vindece de boala grea. Imaginile au fost făcute publice de o pacientă care tocmai s-a extrenat din spitalul CFR.

Reprezentanții unității spun că nu au suficienți bani pentru condiții bune, dar promit că vor găsi soluţii.

Pereţi scorojiţi, faianță căzută, rugina multă, uşi şi ferestre care abia se închid. Este imaginea dezastrului din Spitalul CFR din orașul de pe Bega. Unitate unde sunt tratate persoanele infectate cu SARS-COV-2. Mai mult, până şi mâncarea şi aşa puţină lasă de dorit.

În faţa imaginilor unde siguranța sanitară ar trebui sa fie pe primul loc, reprezentanții spitalului găsesc scuze: nu au bani.

Adela Filipescu, purt cuv Spitalul CFR Timișoara: Este o situaţie regretabilă, tocmai de aceea conducerea spitalului a identificvat spaţiul fostei policlinici CFR pe a a menaja acolo corespunzător pavilioniul COVID.

Reporter: Ce puteţi spune despre mâncare, este suficientă? 

Adela Filipescu, purt cuv Spitalul CFR Timișoara: Nu putem spune că este suficientă, dar este singura posbilitate, având în vedere alocaţia zilnică destul de redusă.

Spitalul CFR Timișoara este spital suport COVID încă din luna iulie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Pacienți cu COVID-19, tratați în condiții improprii la Spitalul CFR din Timişoara