Antena Meniu Search
x

Momente de coşmar la Bârlad! Zeci de locatari, printre care şi 12 copii, au fost evacuaţi de urgenţă din casele care puteau sări în aer (VIDEO)

Peste 40 de oameni dintr-un bloc din Bârlad au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele, care puteau sări în aer în orice moment, după ce flăcări violente au cuprins un apartament din imobil. Pompierii nu şi-au asumat niciun risc şi au decis evacuarea oamenilor.

Vezi și

Peste 40 de oameni dintr-un bloc din Bârlad au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele, care puteau sări în aer în orice moment, după ce flăcări violente au cuprins un apartament din imobil. Pompierii nu şi-au asumat niciun risc şi au decis evacuarea oamenilor.

Din fericire, au reuşit să scoată la timp butelia de aragaz din locuinţa cuprinsă de flăcări, care ar fi putut produce o tragedie, şi au stins incendiul. Locatarii au putut reveni fără probleme în casele lor. Mai puţin cel în al cărui apartament s-a produs incendiul.

O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică. Între timp, pompierii au aflat şi cauza incendiului. Este vorba de o lumânare lăsată aprinsă de proprietarul locuinţei, chiar dacă el nu era acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Momente de coşmar la Bârlad! Zeci de locatari, printre care şi 12 copii, au fost evacuaţi de urgenţă din casele care puteau sări în aer (VIDEO)