Antena Meniu Search
x

A murit Rodica, asistenta din Rădăuți infectată cu coronavirus: "Mama mea mereu zâmbea!"

A murit Rodica, asistenta din Rădăuți infectată cu coronavirus. "Mama mea mereu zâmbea!", a scris fiica femeii pe Facbook, într-un emoționant mesaj de rămas bun.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.10.2020, 11:49

Coronavirus România
Mariana Rodia Petrariu a murit la 52 de ani - Facebook/ Mariana Petrariu
  • Mariana Rodica Petrariu avea 52 de ani.
  • Asistena suferisă o formă severă de infectarecu coronavirus.

Mariana Rodica Petrariu, o asistentă medicală la spitalul din Rădăuți, a murit miercuri, după ce se infectase cu coronavirus și luptase cu boala mai multe săptămâni. 

Pentru că singura ei șansă la viață era un tratament cu plasmă de la donatori vindecați, fiica asistentei a făcut mai multe apeluri emoționante prin care a cerut sprijin să-și salveze mama.

Femeia, care avea 52 de ani fusese, adusă la București pentru tratament, ea suferind o fomă severă a bolii, care i-a afectat puternic plămânii, dar n-a supraviețuit.

Fiica ei a postat joi de dimineață un mesaj cutremurător pe Facebook: "Draga mea mămică.. de ieri mă veghează din ceruri.

Nu sunt multe cuvinte de spus.. Mama a fost o luptătoare. Însă acest virus a fost prea greu de dus.. Mi-ar plăcea ca în amintirea nouă, tuturor.. mama să rămână cu acest zâmbet frumos. Mama mereu zâmbea..

Of mămică, cum te-ai dus.."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A murit Rodica, asistenta din Rădăuți infectată cu coronavirus: "Mama mea mereu zâmbea!"