Antena Meniu Search
x

Accident de circulaţie cu doi morţi, în judeţul Vrancea

Un tânăr de 23 de ani din Vrancea şi-a pierdut viaţa, iar prietenul lui de 26 de ani se luptă să trăiască, după un accident provocat chiar ultimul dintre ei

Vezi și

Un tânăr de 23 de ani din Vrancea şi-a pierdut viaţa, iar prietenul lui de 26 de ani se luptă să trăiască, după un accident provocat chiar ultimul dintre ei. Şoferul nu a ţinut seama de condiţiile de drum.

Viteza prea mare pentru un carosabil umed a dus la derapajul maşinii. După ce s-a răsucit pe şosea, autoturismul a fost aruncat pe contrasens, unde s-a lovit violent de un TIR.

Maşina, transformată într-un morman de fiare, era condusă de un tânăr de 26 de ani, care nu a ţinut cont de condiţiile de drum. Ar fi avut viteză prea mare pentru carosabilul umed, spun poliţiştii. La un moment dat, autoturismul a derapat într-o curbă uşoară la dreapta, s-a răsucit şi a ajuns pe contrasens, cu spatele în faţa tirului. Atunci s-a produs impactul. Mai exact, maşina mică a fost lovită în partea din spate de cabina tirului.

Autoturismul s-a făcut praf, fiarele îndoindu-se până la scaunele şoferului şi pasagerului din dreapta faţă, un tânăr de 23 de ani.

Şoferul şi prietenul lui au fost scoşi din mormanul de fiare de pompieri. Ambii au intrat în comă în maşinile ambulanţei, în drum spre spitalul de urgenţă din Focşani Din păcate, pasagerul din dreapta a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe. Medicii sunt rezervaţi şi în privinţa şanselor de supravieţuirea ale şoferului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Accident de circulaţie cu doi morţi, în judeţul Vrancea