Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav, in judetul Vaslui! Un tanar de 28 de ani a murit

Grabit sa-si salveze afacerea, un tanar de 28 de ani si-a pierdut viata intr-un grav accident rutier, in judetul Vaslui. Pe o ploaie torentiala, a gonit cu masina in care se mai aflau sotia si unchiul lui spre un depozit despre care a fost anuntat ca s-a inundat

Vezi și

Cei trei abia plecasera de acasa. O ruda ii anuntase ca un depozit, afacere de familie, fusese inundat si se grabeau sa salveze din bunuri. Drumul lor s-a sfarsit brusc, la intrarea pe drumul European 581.

“Esti la volan si vine masina in fata, incepe a vira in toate partile. Pe dansul l-a dus intr-o parte spre mine, nu sa vina drept, l-a intors o data, a doua oara, l-a bagat in mine”, a povestit soferul TIR-ului. In plus, acesta a facut tot posibilul sa evite impactul, dar s-a trezit el insusi rasturnat pe marginea soselei. Cativa soferi l-au ajutat sa iasa din cabina, apoi au chemat ajutoare. S-au temut ca printre victime ar putea fi si un copil. “Am cautat copilul si am sunat la Albesti, dar zice ca micutul a fost gasit la bunica sa”, a spus un martor.

Ingenunchiate pe iarba uda, rudele victimelor isi plang mortii. Soferul de 28 de ani si unchiul sotiei lui, pasager pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Tanara de 19 ani a supravietuit impactului violent, dar a fost transportata de urgenta la spital, iar medicii o monitorizeaza cu atentie.

Soferul TIR-ului venea din Turcia si se indrepta spre Republica Moldova. Avea toate actele in regula si nu consumase alcool inainte sa se urce la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav, in judetul Vaslui! Un tanar de 28 de ani a murit