Antena Meniu Search
x

Mărturia şocantă a mamei al cărei bebeluş a fost incinerat imediat după naştere

Acuzaţii fără precedent la Spitalul din Câmpina! Părinţii unui bebeluş născut prematur spun că medicii i-au anunţat că fătul abia venit pe lume este mort.

Vezi și

Acuzaţii fără precedent la Spitalul din Câmpina! Părinţii unui bebeluş născut prematur spun că medicii i-au anunţat că fătul abia venit pe lume este mort. În realitate, spun oamenii, copilul respira, iar când cadrele medicale ar fi văzut asta, a fost prea târziu. Se face anchetă acum, şi pentru că nou născutul a fost incinerat. 

"Mi s a spus ca bebelusul este mort". Este mărturia unei mame care şi-a pierdut copilul săptămâna trecută, la Spitalul din Câmpina.

"Noaptea au început contracţiile, foarte, foarte mari. M-a lăsat pur şi simplu acolo. Efectiv am născut singură, pentru că nu m-a băgat nimeni în seamă", a declarat tânăra din comuna Brebu.

Tânăra născuse prematur. Spune că niciun medic nu a ajutat-o atunci când i-a venit sorocul. Abia când şi-a văzut copilul, un medic i-ar fi spus că bebeluşul e mort. În realitate, supravieţuise naşterii, dar, acuză părinţii, cadrele medicale şi-au dat seama de acest lucru prea târziu: "Au stat foarte multe ore în care bebeluşul putea fi salvat. Cred că mai bine de 12 ore."

Pe acelaşi subiect

Imediat după tragedie, medicii au încercat să găsească explicaţii. În cele din urmă trupul nou născutului a fost incinerat.

Totul în condiţiile în care niciun procuror nu a apucat să investigheze cazul.

Medicul neonatolog implicat în caz şi-a dat deja demisia. Urmează acum o anchetă care să arate clar cine este vinovat pentru decesul copilului şi dacă acesta putea fi salvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mărturia şocantă a mamei al cărei bebeluş a fost incinerat imediat după naştere