Antena Meniu Search
x

Afacere de succes cu fonduri de la stat

Ce se poate face cu o simpla idee, dar si cu banii necesari? O afacere de succes. Dar daca nu avem fondurile pentru investitii? Apelam la fondurile europene nerambursabile

Vezi și

O tanara din Satu Mare ne demonstreaza ca la doar 23 de ani se poate. Iar povestea ei nu este singulara.

La inceput a fost doar o idee. Un magazin de haine si pantofi in orasul natal, Satu Mare, dar pentru asta e nevoie de fonduri. Asa ca tanara a cautat, s-a interesat si a reusit sa obtina anul trecut o finantare de 10.000 de euro de la stat, fonduri nerambursabile. Si-a folosit, desigur si pusculita, iar pentru alti 10.000 a facut un credit. Rezultatul a meritat insa fara indoiala efortul. “O afacere care, pentru varsta mea, imi ofera un venit destul de bun”, explica Diana.

In doar sase luni a inregistrat vanzari de aproximativ 30.000 de euro. Nu e deloc rau, spune tanara. Iar secretul succesului este ca nu face discriminari de niciun fel. Cu atat mai putin la preturi, asa ca piesele vestimentare din magazin sunt pentru toate buzunarele. “Avem preturi de la 50 de ron la 400 de ron. Clientelor le ofer lucruri de cea mai buna calitate la preturi avantajoase”.

La 23 de ani, tanara patroana are ganduri mari, dar si sfaturi pentru cei care isi doresc sa porneasca o mica afacere. Sa indrazneasca si sa caute solutii. Cum a reusit ea pot reusi si altii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Afacere de succes cu fonduri de la stat