Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aglomeratie la bilete de tratament pentru pensionari, in Ploiesti

In Romania, totul se plateste, chiar si ce e aproape gratis. Batranii care au dreptul la bilete de tratament ieftine platesc oricum scump prin ore in sir de stat la coada

de Redactia Observator

la 16.05.2013 , 16:48

Pensionarii stiu ca au dreptul la bilete de tratament. Anul acesta, autoritatile le-au distribuit insa cu intarziere, asa ca atunci cand s-a aflat ca biletele au ajuns la Casa de Pensii, oamenii au dat navala cu sutele la ghisee. Au dat acolo peste functionari irascibili si deznodamantul nu putea fi decat unul singur: scandal! In imbulzeala, un barbat a lesinat si a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Ambulanta. "Nu am mai vazut nimic in fata ochilor, a venit salvarea. Mi-a facut mai multe, nu stiu ce mi-a facut si dupa m-a chemat domnul director aici sa-mi dea biletul", povesteste acesta.

Pensionarii se plang de modul in care sunt tratati. Cu toate astea, sunt dispusi sa treaca prin tot chinul, pentru cateva zile de relaxare si tratament intr-o statiune balneara. "De la 6:00 dimineata stau, ca-mi vine sa plang aici! Sunt cu inima, cu tensiunea, sa mi se faca rau! M-am lovit si in piept si nici nu stiu daca mai au biletul sau nu", spun o femeie.

De cealalta parte, reprezentantii Casei de Pensii Ploiesti spun ca si batranii au partea lor de vina. "Ingramadeala aceea nu este neaparat din vina noastra, ei se ingramadesc intre ei, unii nu inteleg, unuia i se spune ai dreptul, n-ai dreptul, el oricum vrea, tipa, nu avem ce sa le facem, nu putem sa ii disciplinam ca la armata", a declarat Gratiela Chitu, purtator de cuvant Casa de Pensii.

Vezi și

Si scandalurile vor continua, probabil, pentru ca nu au fost distribuite inca toate biletele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Aglomeratie la bilete de tratament pentru pensionari, in Ploiesti