Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a mutilat fiicele a fost prins de poliţişti

Bărbatul din judeţul Suceava care şi-a înjunghiat fiicele gemene a fost înconjurat aseară de poliţişti. Aceştia au reuşit să pună mâna pe el în momentul în care s-a apropiat de sat. Era flămând şi îngheţat

Vezi și

 Bărbatul din judeţul Suceava care şi-a înjunghiat fiicele gemene a fost înconjurat aseară de poliţişti. Aceştia au reuşit să pună mâna pe el în momentul în care s-a apropiat de sat. Era flămând şi îngheţat.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, a stat ascuns în pădurea de la marginea satului Putna. Cum în ultimele zile a plouat iar temperatura a coborât până aproape de zero grade, a fost nevoit să iasă.

S-a apropiat de case pentru a căutat ceva de îmbrăcat şi de mâncare. Poliţiştii l-au încolţit iar individul s-a predat fără să opună rezistenţă. Duminică, după ce s-a întors din Germania, individul şi-a mutilat fiicele gemene cu un cuţit. Fetele, lăsate în grija unei mătuşi, pentru că mama lor munceşte în Anglia, nu ar fi vrut să îl sarute de bun venit.

Adolescentele au ajuns la spital cu rani pe gat, maini si picioare în timp ce parintele lor a fugit. După câteva zile, individul a ieşit din pădure şi a incendiat şi casa în care fetele locuiau. Azi, el va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care şi-a mutilat fiicele a fost prins de poliţişti