Antena Meniu Search
x

Bătrâni desfigurați pentru pensie

Doi bătrâni din Buzău şi-au apărat pensia cu viaţa lor. Au fost desfiguraţi în bâtaie de un tâlhar mascat care le-a spart casa în miez de noapte

Vezi și

Doi bătrâni din Buzău şi-au apărat pensia cu viaţa lor. Au fost desfiguraţi în bâtaie de un tâlhar mascat care le-a spart casa în miez de noapte

Cei doi bunici au fost torturaţi până când i-au spus unde e averea lor. O mie două sute de lei, ascunşi sub pernă.

Doi bunici cu chipurile desfigurate abia se ţin în ciomag. Sunt plini de sânge, tremură de spaimă şi de dureri. Dar încă au putere să vorbească despre tâlhar. Un monstru care i-a torturat minute în şir. Sunt trecuţi bine de 80 de ani. Au fost atacaţi în somn. Noaptea trecută, erau singuri în casa în care locuiesc de-o viaţă. Un tâlhar cu faţa acoperită cu cagulă a intrat peste ei şi era pregătit să-i omoare, dacă nu primea prada. Sub asaltul pumnilor, bătrânii au cedat. Şi i-au dat banii. 1200 de lei. Pentru atât erau să moară.

Nu se ştie încă nimic despre atacator. Bătrânii sunt în stare de şoc şi nu pot spune prea multe. Dar poliţia încearcă să strângă orice urmă lăsată de el în urmă. Speră să ajungă la el, înainte de a face alte victime.

Cei doi bunici vor rămâne în spital. Au fracturi şi traumatisme grave, craniene. La vârsta lor, medicii se tem se intre cu ei în operaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bătrâni desfigurați pentru pensie