Antena Meniu Search
x

Câţiva poliţişti din Suceava au fost acuzaţi că i-au furat amanta unui scandalagiu. Bărbatul a ajuns la psihiatrie

Caz incredibil în judeţul Suceava! Nişte poliţişti chemaţi să aplaneze un scandal în familie, s-au trezit acuzaţi că au furat amanta celui care declanşase totul

Vezi și

Caz incredibil în judeţul Suceava! Nişte poliţişti chemaţi să aplaneze un scandal în familie, s-au trezit acuzaţi că au furat amanta celui care declanşase totul.

De Bobotează, omul a fost să ia agheazmă, apoi s-ar fi apucat de băut. În mod normal, obiceiul nu prea-l caracterizează, spun oamenii.

- El era jurat şi eu ştiu că nu a băut. Dar acum dacă s-a terminat, eu ştiu ce a făcut?

- S-o fi terminat jurământul?

Pe acelaşi subiect

- Da.

- A încercat să ducă pe cineva acasă.

- Dar ce? Îi trebuie două? Doar el are.

- Am auzit că a fost la bal, a dansat ca fiecare gospodar şi...

- Zice că a dus o femeie acasă. (zice altă babă)

- Verişoară era aceea, a lui. El are rude acolo de la mamă. Şi ea zice că e mândra.

- Ea crede că-i amanta?

- Că-i amanta, dar nu-i adevărat.

- Aia a venit la el acasă. Eu aşa am auzit aici, la magazin. Că a venit verişoara la dânsul şi el a confundat că a venit o mândră la el şi din cauza asta a început scandalul. Şi când colo a venit poliţia şi l-a luat pe dânsul.

Soţia ar fi suspectat că femeia este de fapt amanta. A urmat un scandal monstru, iar bărbatul a sunat la 112. A fost prima intervenţie, care s-a lăsat cu o amendă de 2.000 de lei pentru adresare de injurii, dar şi pentru apelarea abuzivă la 112. În câteva ore, rudele soţiei au convins-o pe femeia adusă în casă să plece. A urmat al doilea apel la 112 prin care omul reclama că amanta i-a fost luată de poliţişti. Pentru că a ameninţat că-şi va omorî soţia, un echipaj a mers din nou la el acasă. 

"Apelantul aflat într-o stare extremă de ebrietate a recidivat, poliţiştii au întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie, dar având în vedere şi starea de agitaţie a bărbatului a fost nevoie să-l încătuşeze pe acesta şi să-l transporte la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean.", spun poliţiştii.

După ce lucrurile s-au liniştit, femeia care l-a însoţit s-a întors la casa cu pricina să-şi recupereze bagajele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Câţiva poliţişti din Suceava au fost acuzaţi că i-au furat amanta unui scandalagiu. Bărbatul a ajuns la psihiatrie